A Shreddies cég korábban piacra dobott egy olyan fehérneműt, amely semlegesíti a szellentés szagát. Most ugyanezzel a technikával működő, ágyneműhuzatba rakható szénpanelt fejlesztettek ki. Célközönségük pedig a párok.

A termék bemutatásánál olyan szempontokat vettek figyelemben, mint az, hogy együtt alvásnál a partnerek „gázainak” szaga zavarhatja a másik fél alvását. Ezért a Shreddies szerint javítani fogja a párkapcsolatok minőségét, hogyha használnák a legújabb árucikküket.

Egy szénszálas panel helyezhető bele az ágynemű huzatába – Fotó: Shreddies

A termékük olyan szénpaneleket tartalmaz, amelyek felfogják a gázokat és ezáltal semlegesítik azoknak a szagát. A termék egyébként 180 fontba kerül, ami körülbelül 76 ezer forint.

Egyszerűen behelyezheti saját paplanhuzatába is, és egész éjszaka diszkréten szűri a szagokat” – áll az áru bemutatkozó szövegében. A cég számolása szerint éjszakánként egy átlagember akár 20-szor is szellenthet. Szóvivőjük, Rebecca Jones ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a Mirrornak:

Sokan puffadnak esténként. Ennek az az oka, hogy napközben a testükben felgyülemlő gázokat nem engedik ki, és így éjszaka távozik a szervezetükből” – fejtette ki a szabadalom szóvivője.