A „jobbat érdemelsz” és a hasonlóan elcsépelt szakítási okok csak rosszabbá tehetik a helyzetet. Mutatjuk, hogy az egyes horoszkópok alapján milyen szakítási módok jellemzőek.

Fotó: Shutterstock

A kos a legimpulzívabb csillagjegy. Ha rosszul érzi magát a kapcsolatban, akkor azonnal szakít. Nem egyszerű tőle az elválás, mert gyakran vitát gerjeszt és annak a kellős közepén távozik.

Egy bika soha nem fog azonnal szakítani. Hosszan tervezgeti, melyik lesz a megfelelő pillanat, és amikor ez elérkezik, végig nyugodt marad. Igyekezni fog, hogy a legkevésbé bántson meg.

Az ikrek nem egyszerű eset. Határozatlan, ezért hajlamos a se veled, se nélküled kapcsolat kialakítására – írja a timesofindia.indiatimes.com. Előbb-utóbb persze betelik a pohár…

A rák jegyűek érzékeny és szerető lelkek, elkötelezik magukat a kapcsolatban. Ők nem azok, akik általában elsőként javasolják a szakítást. Ha mégis megteszik, nagyon óvatos módot találnak az elválásra.

Az oroszlánok a dráma királyai és királynői. Drasztikusan, akár egy étteremben vagy egy buli közepén is képesek szakítani, nem spórolva a durva sértésekkel. Csak óvatosan!

A szüzek esetében az elválás is a logikáról szól. Az elemzésre fektetik a hangsúlyt még akkor is, amikor inkább az érzelmekre kellene hagyatkozni. Várhatóan felsorolják a szakítás pozitívumait és azt, hogy miért lesz jobb, ha különválnak útjaitok.

A mérlegek manipulatívak lehetnek, mivel azt akarják, hogy szakítson inkább a másik. Olyan módszereket keresnek, amivel elérik, hogy ne őket terhelje a felelősség.

A skorpiók hűséges partnerek, akik árulás vagy nagyobb változás esetén szakítanak. Szinte mindig megpróbálják újjáéleszteni a kapcsolatot, de ha végül távoznak, szívből búcsúznak.

Ha nyilassal van dolgod, van rá esély, hogy szakítás esetén érzéketlen lesz. Ez a csillagjegy hajlamos a fejedhez vágni mindent, mert a pillanatnak él és nem igazán gondol a következményekre.

A bakok nem azok, akik véget vetnek a kapcsolatnak. Soha nem javasolják a szakítást, hacsak nem fajulnak el annyira az események, hogy már a józan eszük is veszélybe kerül. Alapvetően hűséges, gondoskodó partnerek.

A vízöntők nyugodtak és racionálisak. Nem mondanak ki bántó szavakat haragból, éretten kezelik az elválást.

A halak nem vállalják a klasszikus értelemben vett szakítást. Ha egyre kevésbe vannak jelen a párkapcsolatban, lassan eltünedeznek és megcsappan a randik száma, akkor könyveld el, ennek itt a vége.