RETRO RÁDIÓ

Milyen jegyben születtél? Megmutatjuk, milyen rúzs illik hozzád





A személyiséged legfőbb jegyeiből az is kiderül, mennyire passzolnak hozzád a harsány árnyalatok. Fényes vagy matt legyen? Adunk pár tippet!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.29.
sminkválasztás

Persze egy rúzs választásánál fontos a haj vagy például a bőr árnyalata is, de azért érdemes lehet kipróbálni egy olyan színt, ami a személyiségjegyeidhez és ezzel a csillagjegyedhez passzol.

Fotó: Shutterstock

Kos jegyűként merész vagy és imádsz kitűnni a tömegből. Rúzsod is legyen ilyen: élénkpiros, ami mellett nem lehet elmenni észrevétlenül.

Ha bika vagy, akkor a természet színeit öltsd magadra. Kisugárzásod nyugalmat áraszt, emelt ki ezt még inkább nude árnyalatokkal.

Ikrek vagy? Akkor társaságkedvelő, szórakoztató és természetes vagy. Ha ezt hangsúlyoznád megjelenésekkel, akkor az őszibarack árnyalat jó választás. Ügyeljen arra, hogy rúzsod fényes legyen.

A rák jegyűek érzékenyek, az egyszerűbb sminkekben hisznek. Egy lágy, rózsaszín árnyalatú rúzs 100 százalékban illik hozzád - írja a Vogue.

A mások lenyűgözésére vágyó oroszlánhoz nem is passzolhat jobban más, mint egy csillogó rúzs. Ha a fénylő arany és a réz árnyalataira esik választásod, biztosan vonzani fogod a tekinteteket.

A szűz jegyű nő ösztönösen a narancssárga, a barna vagy a sötétvörös valamely árnyalatát választja. A rózsaszínnel is tegyél egy próbát!

A mérleghez igazán passzolnak a pasztell korall, a vörös és a világos narancs közt fellelhető árnyalatok. Megjelenésed finom és harmonikus lesz ezekkel a színekkel.

A skorpió nő szenvedélyes, temperamentumához a sötét és extrém árnyalatok illenek. Ha nem vagy annyira lobbanékony, hogy lila rúzst kenj fel, akkor a bordó lesz a te színed.

Nyilasként szereted a szilva árnyalatait. Mi most mégis a málnapiros rúzst javasoljuk, amellyel jól ki tudod majd fejezni magad.

Egy bak matt, tartós rúzst fog választani, ami a napi tevékenységei során is a helyén marad. A barna szín lehet az, ami a legjobban passzol hozzád.

Az öntörvényű vízöntőtől talán nem is furcsa, hogy kedveli az extrém árnyalatokat. Ilyen a halványkék szín is: miért ne?

A halak személyisége állandó megosztottságot tükröz a fantázia és a valóság között. A halvány, pasztellszínek kiemelik izgalmas jellemüket.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás