RETRO RÁDIÓ

Romantikus, szenvedélyes vagy őrült? Ilyen szerelemre van szükséged a csillagjegyed szerint!





Mindenki másképpen viselkedik egy kapcsolatban. Most megtudhatod, hogy te milyen vagy: uralkodó, túlzottan haverkodós vagy romantikus.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.03.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A Kos a szenvedélyes kapcsolat híve. Ha nincs forró szex, szenvedély, végtelen szikrák, a Kos szinte lefagy. A probléma azonban az, hogy amikor a Kos nem játszik, azonnal megnehezíti a körülötte élők életét. Ijesztő lesz. Ezért a partnerének mindig készen kell állnia, mint egy szorgalmas úttörőnek. Ha nem, mehet is!

Bika

IV. 21.–V. 20.

A stabil kapcsolatot kedveli. A Bikának égetően nagy szüksége van arra, hogy szigorú, átgondolt terv szerint teljen az élete, beleértve a különféle kilengős bolondságokat is, amelyeket szintén előre megtervez. Nem tudja elviselni a meglepetéseket, de még a kellemeseket sem. Ha sok a trükközés, a Bika távozhat.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A könnyű kalandokat kedveli a leginkább. Ha valaki mégsem érti ezt meg, azoknak olyan életunt arcot tud vágni, hogy soha többet nem kérnek belőle. Imád játszadozni az „áldozataival”, miközben szerelmet hazudik nekik. Érdekes, hogy ha a családtagjaival teszik ugyanezt, azért nagyon tud haragudni. Kiszámíthatatlan.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Uralkodik és manipulál. Bizonyos értelemben apja és anyja is lesz a partnerének, annyira szeretne gondoskodni róla. Ha viszont látja, hogy a másikból ez inkább rémületet vált ki, akkor hátrál. Tisztában van egyébként vele, hogy az intim életnek árt ez a gondoskodás, másrészt szolgálónak sem jó lenni. Ezért elkezd büntetni... De igazából.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az Oroszlánok többsége megköveteli a partnerétől, hogy egész életen át csokrokat és gyémántokat helyezzen a lába elé, hordja a tenyerén, imádja, és amikor csak lehetősége van rá, magasztalja az egekig. Ellenkező esetben elmegy. És a volt partnernek nem esik jól szabadulás. Akiket az Oroszlán elhagy, azok mindig epekedni fognak utána.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A Szűz képtelen engedelmeskedni bárkinek, de ő sem híve az irányítgatásnak. A Szűz úgy érzi: ha már vezetnie kell a partnerét, az azt jelenti, hogy nem jól nevelt. Ha pedig nincs jól nevelve, akkor képtelen az önképzésre. És ha erre is képtelen, akkor szellemileg gyenge. Ez pedig megengedhetetlen a Szűz szemszögéből.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik. Nem abban az értelemben, hogy nyugodt életet szeretne, inkább ideális egyensúlyt kell elérni a lelkében: amikor a Mérleg botrányt akar, botránynak kell lennie, és amikor a Mérleg nyugalmat akar, annak úgy kell lennie, különben iszonyatos botrány lesz. Szeret irányítani.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Imádja a drámákat. A Skorpiónak jogos okot kell adni arra, hogy negyedévente egyszer halálos csípést ejtsen valakin. Ha a partnere úgy látja, hogy a jegy szülötte kezd unatkozni, jobb, ha megtervezi az újabb konfliktust, hogy a kedves Skorpió kitombolja magát és csíphessen. Aztán minden visszaáll a régibe.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Baráti kapcsolatai vannak. Igen. A Nyilas szemszögéből a szerelem mit sem ér, ha a kedvesével nem lehet közösen felderíteni, tűzbe vagy vízbe menni, vagy bort inni vagány haverokkal. Talán elsőre jól hangzik, de a legtöbben nem igazán szeretik, ha a szerelmük a testvérük is, aki ráadásul néha kéretlenül őszinte is.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Alapos, számító, mindent előre tervező. A Bakok őszintén meg vannak győződve arról, hogy a szerelem mulandó, ezért komoly kapcsolatot ilyen alapokra építeni őrültség. A pontos számítás a boldog házasság kulcsa. Nem mintha bárki is egyetértene vele, de jellemző rájuk, hogy a Bakok szinte soha nem válnak el.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A szabad kapcsolat híve, legalábbis látszólag. Azt hirdeti magáról, hogy soha senkit nem akar megváltoztatni vagy irányítani, mert ezt ő maga sem engedné meg senkinek. Nem szeretné, ha bárki zűrzavart okozna a lelkében vagy az idegeiben. És amikor az áldozat gyanútlanul besétál a csapdába, rájön, hogy mindez nem igaz.

Halak

II. 20.–III. 20.

Romantikus alkat. A Halak megszállottja a szerelemnek és a romantikának. Őszintén hiszi, hogy egy párosnak együtt lehet maradnia a gyémántlakodalomig. Nem várja el a partnertől, hogy gondoskodjon erről. Ő maga tesz meg mindent az ügy érdekében. De azt határozottan. Ha ellentmond neki a szerelme, abból botrány lesz.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás