RETRO RÁDIÓ

Romantikázás vár a Mérlegekre!





Kedvező időszak jön a Mérlegek életében, legyen az szerelem vagy karrier. Változások következhetnek be az Skorpiók életében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.06.
csillagjegy horoszkóp

Október 6.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Nagyszerű lehetőségek állnak ön előtt, amelyek segítségével sokat tehet azért, hogy jobbá tegye a világot, legalábbis a saját környezetében. Az ön által képviselt jó ügyhöz pedig szívesen csatlakoznak mások is. Nyitottsága tetszeni fog a kedvesének.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ne szórja a pénzét, inkább várjon, amíg rendeződnek az anyagi nehézségei. Hangolódjon rá a spórolásra, meglátja, így is lehet élvezni az életet. Ha a kapcsolatában feszültségek vannak mostanában, inkább ne provokálja partnerét, mert csak olaj lesz a tűzre.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Érdemes lenne átgondolnia a párkapcsolatában történő eseményeket, beszélgetéseket, ám ehhez tanácsos legalább kis időre egyedül maradnia. Ha a döntést meghozta, próbálja meg elmagyarázni kedvesének az érzéseit. Partnere elfogadó lesz.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Úgy tűnik, hogy a személyes életében több lehetőség is nyílik ön előtt, de ne siessen a döntésekkel, tűnjenek azok bármilyen kedvezőnek is. Egyet tartson szem előtt: egy döntés annál jobb, minél könnyebb meghozni. Hibák persze előfordulhatnak.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az elkövetkezendő időszakban a szeretett személyért hajlandó több időt és energiát áldozni, de megtörténhet, hogy erőfeszítései így sem érnek célt. Emiatt ne keseredjen el, kedvese csupán rosszabb passzban van mostanában, de értékeli, amit érte tesz.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Előfordulhat, hogy szerelmével kapcsolatos tervei kissé felborulnak, de ez ne vegye el a kedvét. Beszéljék át az érzelmeiket, hogy a jövőben el tudják kerülni a hasonló helyzeteket. Ami az élete más területeit illeti, lehet, hogy újabb célokat kellene kitűznie.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Romantikus időszak következik az életében, de a karrierjében is felívelő periódus jött el. Gondolatait terelje pozitív irányba, álljanak bármilyen akadályok az útjában, véghez tudja vinni, amit elhatározott. Egészsége nagyban függ a hangulatától, erre figyeljen!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Fektessen nagyobb hangsúlyt az egészsége megőrzésére, mert ez nagyban befolyásolja a mindennapjai minőségét. Ma úgy érzi, bármi áron is, de ki kell állnia az igazáért, ami így is van, de nem mindegy, milyen áron. Lehet tapintatosan is közölni dolgokat.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Időnként szívesen veszi mások tanácsait, meglátásait, de ez most nem az az időszak. Sajnos a „mindent tudók” sokszor nem veszik észre, hogy alkalmatlan időpontban próbálják átlépni az ön tűrőképességének a határait, ráadásul azt sem tudják, mihez szólnak hozzá.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Az önhöz közelállók tudják, hogy éleslátásának köszönhetően képes gyorsan felmérni egyes emberek indítékait. Valaki most arra kéri, hogy ezt a képességét használva segítsen neki egy ügy megoldásában. Kedvese nyitottabb lesz, ha ön is rendet tesz a saját lelkében.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Rájött mostanában, hogy a túlzott óvatoskodás, finomkodás nem vezet sehová a személyes életében. Ahhoz, hogy elháruljanak az ön előtt álló akadályok, ki kell állnia magáért. Közérzete javításáért kezdjen el sportolni és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Halak

II. 20.–III. 20.

Energikussá, sőt, időnként szinte agresszívvá válhat a napokban. Mérje fel helyesen a saját képességeit, így reálisabb célokat tűzhet ki maga elé. Mindig kérdezzen! Egy ember biztosan van a környezetében, aki boldogan segít önnek.

Október 7.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Már kora reggel túl sok olyan emberrel kellett kommunikálnia, akik fárasztják, de a mai nap mottója a „versengés helyett együttműködés” legyen, és a szerencse nem győz majd mosolyogni önre. Anyagi gondjai miatt lehet, hogy kölcsön kell kérnie.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Némi kavarodás lesz a pénzügyeiben, ezért figyeljen oda a papírjaira. Ha nehéz helyzetbe kerül, próbálja meg egyedül megoldani. A késő délutánt kezdje randevúval, ha még nem hívták meg, tegye meg ön az első lépést. Kellemes kalandok várják.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nehézségekbe ütközhetnek ma az Ikrek, de ez csak tovább növeli bennük a siker utáni vágyat. Hagyja a kollégák problémáit, több ezek közül csak felfújt, és az ön idejét rabolják. Előfordulhat, hogy ingerültebben viselkedik, de néha ki kell engedni a gőzt.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Néhány Rák jegyűnek ma alkalma lenne egy nagyobb haszonhoz jutni, ám megtörténhet, hogy emiatt az eddigi üzleti partnerével megromolhat a kapcsolata. Érdemes tehát elgondolkodni, hogy megéri-e kockáztatni és veszélybe sodorni a tekintélyét.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Vigyázzon a szavaira, titkos ellenségei ugyanis ma figyelik minden tettét. Sok időt és energiát kell ma fordítani az otthoni kisebb, háztartási gondok megoldására. Megjelenik egy hódoló az életében, akivel szemben maradjon még titokzatos.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ha megteheti, ma bátran reklámozza saját képességeit, hiszen erre kevés lehetősége nyílik. Emiatt lehet, hogy nagyképűnek találják páran, de ne törődjön velük, vezető pozícióba csak így kerülhet bárki. Most építheti ki a szebb, rég vágyott évekhez vezető utat.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Az üzleti életben dolgozó Mérlegek számára terhes nap ez a mai. Ha úgy érzi, kollégái neheztelnek önre, ne törődjön velük, ugyanis több ember az ön oldalára áll. Közelebb kerülhet egy idegenhez, akivel régóta kerülgetik egymást.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Változások következhetnek be az Skorpiók életében. Ha már unta az eddigi beosztását, akkor most alkalma nyílhat arra, hogy megmutassa a többi képességét is. A mai nap kiváló alkalom, hogy kedvesével a jövőjüket tervezgessék, jó dolgok sülhetnek ki.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

A Nyilasok ma elégedetlenek lesznek önmagukkal és a cselekedeteikkel szemben, pedig a helyzet nem is olyan rossz, mint ahogyan azt gondolják. Ha késő délután esetleg gyengének érzi magát, pihenjen le, holnap pedig keresse fel az orvosát.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ha sikerült felhalmoznia egy nagyobb összeget és befektetné, mindenképpen kérjen tanácsot, de hozzáértő embertől. Talán örökléssel vagy különféle kifizetésekkel is foglalkoznia kell. Az este kedvez a hangulatos családi összejöveteleknek.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ha több bevételhez szeretne jutni, vállaljon plusz munkát, de ez ne menjen a munkahelyi kapcsolatainak a rovására. Ne akarjon minden munkát ön elvenni, hagyjon másokat is érvényesülni. A napokban megismerkedhet valakivel, aki felkelti az érdeklődését.

Halak

II. 20.–III. 20.

Stresszes nap ez a mai, de ez nem ok a durvaságra senkivel szemben sem. Otthon a háztartási gépekkel merülnek fel gondok, de sikeresen megoldja. Egy váratlan kalandnak köszönhetően ma közelebb kerül egy alkalmi ismerőshöz.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás