RETRO RÁDIÓ

Számlavezetés - lakossági bankszámla - Tudja, mi van a sárga ajtó mögött?





Vadonatúj reklámfilmet készített a Raiffeisen Bank, amelyből a nézők megtudhatják, mi rejtőzik az ikonikus sárga ajtó mögött. Érdemes kattintani! (x)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.03.
hasznos információk

Nyitva a sárga ajtó!

A Raiffeisen Bank sárga ajtaja mögül jó néhány éve kedvező ajánlatok érkeznek a banki termékek és szolgáltatások iránt érdeklődők számára. Eddig azonban ez csak kívülről volt látható, és nem lehetett tudni, mi van mögötte – most azonban bárki beléphet rajta!

Az ajtó mögé lépve a látogató a Raiffeisen Bank tervmegvalósító csarnokába jut, ahol különféle gépek gyártják a jobbnál-jobb banki ajánlatokat. A mostani promóciós ajánlat keretében minden új Raiffeisen Bankszámlát nyitó ügyfél 20.000 forint jóváírást kaphat, amennyiben megfelel a feltételeknek.

Mindez persze csak az egyik fele az ajánlatnak, hiszen a bank által kínált sokféle számlacsomag közül több olyan is akad, amelynek havi számlavezetési díja 0 forint, és számos más díj szintén ingyenes!

A tervmegvalósító csarnokba és a számlanyitáshoz, valamint a 20.000 forinthoz több módon is el lehet jutni. Országszerte a Raiffeisen Bank bármelyik fiókjában, valamint ide kattintva online is elérhetőek az ajánlatok. Rövid idő alatt biztonságosan, akár az otthon kényelméből, vagy bankfiókból is megnyitható a kívánt bankszámla – és érkezik a 20.000 forintos jóváírás.

Az ügyfelek számára rendkívül vonzók és könnyen elérhetők tehát a Raiffeisen számlák, az utóbbi napokban igencsak megnövekedett az érdeklődés a szolgáltatások iránt.

Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a pénzügyi hátteret egy nagy nemzetközi bankcsoport stabilitása adja.

Kíváncsi a kulisszatitkokra?

A tervmegvalósító csarnok egy virtuális világ, ahol azonban hétköznapi emberek, banki ügyfelek és banki dolgozók is feltűnnek. Létrejöttét a technikai fejlődés gyorsaságának köszönheti, öt vagy tíz évvel ezelőtt aligha lett volna lehetőség egy ilyen virtuális tér létrehozására és bemutatására.

A jeleneteket egy nagy zöld térben vették fel, minden mást később a számítógépek tettek hozzá a csarnokhoz, amely teljesen valóságosnak tűnik. A forgatás egy teljes napig tartott, majd utána több heti utómunka következett, amíg kialakult a látványos végeredmény.

Szeretnék én is körülnézni!

Mindent megtudhat a Raiffeisen Bank akciós számlavezetési ajánlatairól és a 20.000 forintos promócióról ide kattintva. Ha szeretne körülnézni a tervmegvalósító csarnokban, nézze meg az alábbi rövid videót.

A 0 Ft-os havi díj egyes bankszámlák esetén érhető el aktív számlahasználattal. A 20.000 Ft-os jóváírás 2022. március 11-ig megnyitott számlákra vonatkozik, feltétele: új ügyfél, 1 év hűségidő vállalás. Új ügyfél, aki 2021. július 10-től a 2022. január 9-ét követő számlanyitásig nem rendelkezett Raiffeisen lakossági vagy prémium bankszámlával.A bankszámla szerződéses feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés, és a Lakossági Kondíciós Lista tartalmazza. A Raiffeisen Online Lakossági Számlanyitás Platformon új ügyfelek számára igényelhető, amennyiben nem rendelkeztek a számlanyitást megelőző 6 hónapban a Raiffeisen banknál lakossági bankszámlával. A Raiffeisen Online Lakossági számlára a 20.000 forintos jóváírási promóció nem vonatkozik.

EBKM:0,01%

(x)





Ezeket olvastad már?
Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás