Titok lelked mélyéről: teszttel mutatjuk meg, mire lehetsz büszke!





Összetett személyiségünknek hajlamosak vagyunk csak egy-egy oldalát vizsgálni. Játékosan derítünk fényt pozitív vonásaidra, gyerünk, kerülj egy kicsit közelebb önmagadhoz!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.28.
önismeret

A jó és a rossz tulajdonságok egyaránt részei jellemünknek. Ezúttal a pozitívumokra koncentrálunk. Nincs más dolgod, mint megnézni az alábbi képet, és már mutatjuk is, mit jelent az az ábra, amit elsőként észrevettél. Készen állsz?

https://www.facebook.com/themindsjournal/photos/bc.Abp_3OnxsEfJzFnCLL6lZQcQQD9FmPAdlILdWi45gbDQqKBycLbUMyd01SipwTbtBvwPUdczHKQO36twF8GQM8DVc43RHmEiTiIxL1mL4PkGr8UTLKG9DzoYYpFVc6v6ZXXPSoR6iHK4ykLmdH6QNfYFBN-zTrqhPxu7wGOEtMWqcBQjGilEUJgLLBNEVWFseU3U_4OxxgISuAbwQ4JVYEJFtOUBi3eqz2rR7Lc0ITm4rA/2882812935296960/?opaqueCursor=Abpy7V-1bGUUz5WTZO-5mX3CsIpkpTn3XRr8otRCOnBEv8is5PMMw4a3xpspNkd8kripkgRQQKzG9S6WrcAmddYi6sHW3ecCSNWqjjw8KuA3kFRQvCCS1EszCNBWApqmlStCa5S6QgsvLQwOvmMPqEJvWQ8On5IOM2AeQXG-kRTBwUrSCCeLIREn0cjui0FVVArrGGGfzKdasj5UKKEDeUJOxnwK6SRjIJknddG6Mpaai20pNLfqvZOmlioTC3gCKTd5t5508RscSH6voDxU1kqtkpvx4Zc7CINGn1BysjAOF1X9ymt-1XwCjaENJuJjQWsX4QgNKdquUswoDrvoHrMQ7GV_wpPO--4l9Oy2q1HAUo9G874Qb72sWxw0YUlBhI4J6VH_n0XJVWlcOLJ-OZ0vui3AFC0lBAti3U1wMA-cl8aEYU3I4adJIhsTvydKOmq3QuC29PxGVxnMWgaHCO2gJ27dWpVGkbsXG8sfp59eGj-r7jksc1oWqth6Levdbb-z7aVscX_qta1NcjYwol8-6kYY_G3oJMw1B_NtL5HBvK2YE2kywzToMKkSkaR_RGsFh9m59J7SXeGyvHwBQWBl_noUokmbtKr_2vOk5VF2ew

Ha először egy könyvre figyeltél fel, akkor okos vagy és egyben intuitív is. A legtöbb ember nyitott könyv számodra, gyakran fordulnak hozzád tanácsért. A legtöbb kihívást könnyedén kezeled. Arra azért ügyelj, hogy olykor te is elvonulhass egy békés helyre – mondjuk az otthonodban. Valahol neked is pihenned kell, így felfrissítve az elméd, még mielőtt kiégsz.

Ha egy rózsát szúrtál ki a képen, akkor a szerelem a legnagyobb fegyvered. Békés vagy és nyugodt, a reflektorfény és a pletykálkodás nem vonzó számodra. Légy résen, mivel te mindenben megtalálod a szépet és jót, kedvességed kihasználhatják.

Ha egy elfektetett kereszt ragadta meg a figyelmed, akkor nehezen adod oda a szívedet egy másik embernek, de amikor igazán akarsz valakit, mindent megteszel, hogy a kapcsolat működjön. Rendkívül hűséges és intelligens vagy, önuralmad tiszteletre méltó.

Ha a léggömbök ragadták meg figyelmed, akkor szabad szellemű, optimista és álmodozó vagy. Senki sem tudja megváltoztatni a véleményed, a nehéz időszakokban is tele vagy reménnyel. Fontos, hogy ragaszkodj a céljaid megvalósításához. Akkor is tarts ki, ha pillanatnyilag egy érdekesebb dolog elterelné a figyelmedet.

Ha a szív tűnt fel elsőként az ábrán, akkor életed célja a szerelem megtalálása. Nem vagy haragtartó, azt szeretnéd, ha mindenki boldog lenne. Az emberek keresik a társaságod, mert együttérző és megbocsájtó vagy. Azért szánj egy kis időt magadra is, foglalkozz olyasmivel, ami téged is boldoggá tesz.

Az oroszlán képe azt jelenti, hogy a bátorság számodra meghatározó tulajdonság. Van önbizalmad, de őszinte is vagy magadhoz, a hibáidat éppúgy elfogadod, mint jó tulajdonságaidat. Sokan talán félve közelednek hozzád, de ne légy velük szigorú, különben könnyen egyedül találhatod magad.

A nevető arc arra utal, hogy a humorérzéked sosem hagy cserben. Mindig a dolgok könnyebb oldalára tekintesz, a közeledben minden szórakoztatónak tűnik. A vicceket arra is használod, hogy elfedd velük, ki vagy valójában. Ne érdekeljen, mit gondolnak mások, egyszerűen légy önmagad!

Ha a nyakkendőn akadt meg a szemed, akkor rendkívül fegyelmezett és szorgalmas vagy. Soha nem ígérsz olyat, amit nem tudsz teljesíteni. A kihívásoktól sem félsz, sokkal inkább izgalmasnak találod a legyőzendő akadályokat. Hajlamos vagy a történéseket feketén vagy fehéren látni, pedig nem minden jó vagy rossz. Vedd észre az árnyalatnyi különbségeket is!





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás