Így varázsoljunk tavaszt az otthonunkba!





Az év ezen szakasza tökéletes lehetőség arra, hogy vidámabbá és hangulatosabbá varázsoljuk otthonunkat. A friss, tiszta tavaszi lakásban bátran vegyük körbe magunkat illatos virágokkal és sok-sok vidám színnel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.25.
itt a tavasz

A dekorálás mindig izgalmas, de van valami különleges abban, amikor otthonunkat a tavaszi szezonra újítjuk fel. A meleg időjárás nem csak arra utal, hogy itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak – ez az időszak tökéletes lehetőség arra, hogy kipróbáljunk néhány praktikus tavaszi dekorációs ötletet, ami igazából nem jelent pluszstresszt vagy drága beruházást.

Rendrakás, lomtalanítás

Az első lépés az otthonunk tavaszi felfrissítésének a lomtalanítás és rendrakás. Semmi sem teszi könnyedebbé otthonát, mint a rendetlenség, a nem kívánt játékok, ruhák és dekoráció megszüntetése. Rendszerezéskor nem csak műanyag- és papírtárolókra kell gondolnunk, dekoratívabb megoldások lehetnek például a kosarak és egyéb természetes anyagból készült tárolók.

Domináljanak a színek

Az évnek ez az időszaka a színes tulipánokról és élénkzöld új hajtásokról szól. Engedje el a téli színeket, és hozza be kedvenc tavaszi árnyalatait otthonába. A finom kékek, rózsaszínek, sárgák és zöldek megadják az alaphangot. Dekorációnak válasszunk színes vázákat, kaspókat, melyekbe helyezzünk friss virágokat és díszpárnákat vagy egy feltűnő mintájú puffot. Teraszunkat is könnyedén tavasziasabbá varázsolhatjuk sok színes növénnyel és például egy baldachinos ággyal, hogy kényelmesebben tudjuk élvezni a kellemes, friss levegőt.

Fotó: Shutterstock

Apró trükk

Az egyik legköltséghatékonyabb módszer, ha kicsit átvariáljuk a bútorainkat, vagy esetleg új külsőt varázsolunk számukra.

Vegye körbe magát világosabb, ragyogóbb dolgokkal. Próbáljon meg egy bútort világos színűre festeni. Tudom, hogy vannak, akik félnek átfesteni tárgyakat az otthonukban, ezért először kezdje kicsiben, például egy székkel vagy képkerettel. Meg fog lepődni az eredménytől! – tanácsolta Mrs Yvonne belsőépítészeti szakember.





Ezeket olvastad már?
Kié lesz a legszebb kert?

Kié lesz a legszebb kert?

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

8 + 1 dolog, amit talán te sem takarítasz a konyhában, pedig kellene

8 + 1 dolog, amit talán te sem takarítasz a konyhában, pedig kellene

Pofonegyszerű módszerrel varázsolhatod nagyobbá a kertedet

Pofonegyszerű módszerrel varázsolhatod nagyobbá a kertedet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás