RETRO RÁDIÓ

Ma nagyon vigyázzon az Oroszlán, minden elromolhat!





Jobb, ha inkább félrevonul, nehogy konfliktusba keveredjen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.01.
horoszkóp

2022. július 1.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars és a Plútó fényszöge hat a mai napon, ami bizony hozhat hatalmi harcokat. A párkapcsolatban ezt sok konfliktushoz vezet, és sajnos a munkahelyén sem ússza meg viták nélkül… Tudatossággal azért enyhíthet a szavai élén.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön egy olyan ember, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volna, vagy nem lenne képes reálisan látni a dolgait. Ha időnként mégis elragadják ideái, az jó, mert új utakat, megoldásokat találhat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Valamilyen meglepetésben lehet része a mai napon, aminek hatására úgy érzi, hogy nem is jár, hanem valósággal lebeg a föld felett. A társát is vonja be ebbe a nagyszerű állapotba! Ossza meg örömét, ajándékát, nyereményét, reményeit!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy családi, rokoni konfliktusban önre hárul a döntőbíró nem túl kellemes szerepe. Önben azonban megvan az érzék és határozottság ahhoz, hogy lojális legyen, és a döntéseit el is tudja fogadtatni a többiekkel.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars és a Plútó fényszöge miatt a viták ma könnyen eldurvulnak, és olyasmik is elhangozhatnak, amiket aztán nehéz lesz megbocsátani. A legjobb, ha bele sem megy a veszekedésekbe. Vonuljon félre, ha provokálják.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma rádöbbenhet, hogy egy családtagja vagy barátja egész eddig az orránál fogva vezette, és másnak mutatkozott ön előtt, mint amilyen ő valójában. Ha azonban ez nem sérti az ön érdekeit semmilyen szempontból, hunyjon szemet felette!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön kerülhet egy családi vita kereszttüzébe. Annál is inkább, mivel éppen ön az, aki az ilyen vitákban közvetítőként próbál meg fellépni. Sajnos ez most azzal járhat, hogy a végén mindkét fél önre fog neheztelni. De csak ideig-óráig.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Mars és a Plútó fényszöge nagyon erőteljesen hat a Skorpió-jegyűekre. Alaptalan féltékenykedés, vádaskodás, bizalmatlanság – most minden benne van a pakliban. Fogja vissza magát, és legyen tisztában vele, hogy túloz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne ígérjen olyat, amit képtelen megvalósítani! Ne dicsekedjen el olyasmivel, aminek a léte nem áll az ön hatalmában! Ezzel csak csalódott híveinek számát szaporítja. Azok akkor is szeretik önt, ha nem fest elébük ábrándképeket.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A boldogulása azon is múlik, hogy milyen emberekkel ápol jó kapcsolatokat. Ha azt látja, hogy valaki folyton becsap, elhagy, megcsal másokat, akkor attól az embertől inkább ön se akarjon semmit.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az utóbbi időben a partnerkapcsolatában túlságosan az anyagiakra helyeződött a hangsúly. Talán átmeneti pénzhiány okozhat vitákat, de néha a bőség is baj forrása. Ha azonban nem a pénzre koncentrálnak, akkor minden megmenthető. Egy csillagfényes nyár esti séta tökéletes lenne.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Próbáljon meg előítéletek nélkül cselekedni! Minél régebbi a házassága, párkapcsolata, annál nehezebb ezt megtennie. Ha azonban ma hagyja, hogy az események maguktól alakuljanak, akkor sokat javulhat a véleménye.





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás