RETRO RÁDIÓ

Oroszlán, engedje el magát és élvezze az életet!





Ha vannak is nehézségei, azzal nem segít magán, ha örökké csak kesereg és rágódik miattuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.28.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A mai napon sokat vitatkozhat. Szerencsésebb esetben csak a szomszédjával vagy kollégájával; ez a könnyített verzió. A nehezített az, ha tárgyalásra, netán pereskedésre kerül sor. Nagyon taktikusnak kell lennie!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma nagyon talpraesett, és szinte bármilyen helyzetben képes lehet feltalálnia magát. Ezt a kollégái, ismerősei is észrevehetik és akár ki is használhatják. Ma úgyis buzog önben a segítőkészség. Mindent megold!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma végre latba vetheti konspirációs képességeit. A bolygók váratlan kalamajkát, pletykálkodást jeleznek. Ha a legjobbat akarja kihozni a helyzetből, ne hallgasson a dühösekre, irigyekre!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A mai napon a segítségét kérheti egy ismerőse. Az anyagiakkal kapcsolatban tapasztalatból óvatos, de vigyázzon azzal is, hogy lelki kérdésekben hogyan segít. Nehogy a végén ön legyen a hibás, ha valami nem jól sül el!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Engedje el magát és élvezze az életet! Ha vannak is nehézségei, azzal nem segít magán, ha örökké csak kesereg és rágódik miattuk. Az élet akkor is tele van szépséggel. Ha engedi, hogy önhöz jusson, akkor egyre inkább tele lesz.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Járjon ma nyitott szemmel és szívvel, és akkor megláthat olyat is, amit eddig nem tudott, vagy nem akart észrevenni. Egy találkozás, egy beszélgetés meglepő tanulsággal szolgálhat a múltjára vonatkozóan. Ez segíthet meghozni egy döntést.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ön mindig törekszik arra, hogy az élete harmóniában legyen. Ha mégsem úgy sikerül, akkor azonban könnyen kiborulhat, és ilyenkor meg túlságosan is elvetheti a sulykot. Kerülje a szélsőségeket, vegyen nagy levegőt, mielőtt szólna!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ön mindig, még a romokból is össze tudja szedni magát. Igaz, a mai nap még inkább a teremtő álmoké, mintsem a megvalósulásé. A dolgok egyelőre inkább csak a fejében állnak össze. De az alapok lerakásához hozzákezdhet.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A mai napon nagy esélye van rá, hogy bolhából is elefántot csináljon. Ezért bármi rossz hírt is hall, mielőtt továbbadná, jobban teszi, ha ellenőrzi azt a forrásánál. A végén kiderülhet, hogy nem olyan nagy a baj.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Kicsit szorítania kellene a nadrágszíjon, ám ez még nem elegendő. Ha az elmúlt időszakban nagyon sok adósságot halmozott fel, a spórolás már nem út, többet kellene keresnie. A lehetőségeit még nem aknázta ki. Járjon utána!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Eseménydús napra számíthat. Nagy tervei vannak, talán épp egy külföldi út, vagy valamilyen tanulmányokkal kapcsolatos dolog foglalkoztatja. Most megteheti az első lépéseket, mert kellő erőt és elhatározottságot érez magában.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma bebizonyíthatja, mennyire tud küzdeni önmagáért és szerettei érdekeiért. Persze ön az a fajta csatázó, aki inkább kedvességével és szelídségével hódít, semmint az erejével. Most is épp erre és a tisztánlátására lesz szüksége.





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás