RETRO RÁDIÓ

Íme a legjobb okosajándékok és kiegészítők a karácsonyfa alá





A digitális kor egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy a rengeteg okostelefon-kiegészítő és tartozék ajándékötletnek is kiváló, akármilyen költségvetéssel kell is kalkulálnunk. Tekintettel az idei év kihívásaira, a kiegészítők, kütyük és tartozékok ezúttal nem csak a megajándékozni kívánt személy kényelmét szolgálják, de praktikus, hasznos támogatóivá válhatnak a hétköznapokban is. Az eszközök segítségével egyrészt a home office és a digitális tanulás is egyszerűbbé és könnyebbé, zavartalanabbá válik, másrészt hozzásegítik a családot a meghitt családi légkör megteremtéséhez, legyenek egymástól akár többezer kilométer távolságra is. Készüljünk fel hát együtt a digitális karácsonyra! (x)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.05.
ajándékozás

Az örömteli pillanatok megörökítése

Sosem volt egyszerű összehangolni a munkát, a költségvetést, az ünnepi készülődést, és még arra is oda kell figyelni, hogy az örömteli pillanatok megörökítése zökkenőmentes legyen. Idén nem minden szerettünkkel tudjuk együtt tölteni az ünnepeket, de ez a tény nem kell, hogy akadályt gördítsen az együttlét elé. Az okostelefonnak köszönhetően semmibe sem kerül megörökíteni a pillanatot, vagy akár élő videóhívást kezdeményezni a nagyszülők, külföldön élő rokon felé. Mindezt megkönnyíti egy olyan okostelefon markolat, amihez mikrofont és akár kamerát is tudunk még applikálni. Mindezt pedig egy kézben tartva, könnyen és egyszerűen kezelhetjük. Akár magunkat, akár szeretteiket lepjük meg vele, hatalmas távolságokat ívelhetünk át szó szerint pár kattintással.

Forrás: ikiegeszitok.hu

Alig egy évtizeddel ezelőtt még digitális kamerával vettük filmre a fontos családi eseményeket, nyaralások, kirándulások, fesztiválok élményeit. Ma már egy okostelefon is elég mindehhez, hiszen az érzéken kamerák tökéletesen rögzítenek mindent. Szinte mindenkinek a családjában akad olyan személy, aki éppen ezért viszi mindenhova magával a mobilját. Mivel a kameravédő keretek és kameravédő üvegfóliák a kivételesen érzékeny szerkezetet óvják meg használat közben a karcolódástól és ütődéstől. Egy ilyen kombináció, mint ajándék minden bizonnyal sikert arat majd.

Szórakozáshoz és zavartalan munkához

Legyen szó zenehallgatásról, vagy online meetingről, esetleg egy videóprezentáció elkészítéséről, vágási munkálatairól, a zaj minden esetben az ellenségünk. A zajszűrős fejhallgató mellett a headsetekkel, és egyéb fülhallgatókkal, fejhallgatókkal a zavartalanság örömét ajándékozzuk szeretteinknek.

Autós kiegészítők

Mivel egyre többen járunk autóval dolgozni, a különböző autós kiegészítők remek ajándékötletek. Az univerzális autós tartókkal, szivargyújtóhoz csatlakoztatható töltőkkel, kihangosítókkal és persze az immobilizerrel is a vezetés és utazás biztonságát ajándékozzuk.

Személyre szabott ajándék

Sokan nagyobb lélegzetű ajándékot vesznek szeretteiknek, amit kisebb kísérőajándékokkal tesznek személyesebbé. Erre a célra leginkább a különféle okostelefon tokok a legalkalmasabbak, hiszen színükben, anyagukban és funkcióikban is különböznek egymástól. Egy jó összeállítás az ütésvédelem, és karcállóság biztosítása mellett stílusos kiegészítőként is beválik, hiszen a tokok és fóliák, a klasszikus színek mellett az új divattrendeknek megfelelően színes, csillogó, mintás, és sportos kivitelezésben is rendelhetőek.

Forrás: ikiegeszitok.hu

Okostelefonhasználat télen is, kapacitív kesztyűben

Mindenki előtt ismert tény, hogy kesztyűben az érintőképernyős telefon nem igazán hozható működésbe. Ennek a problémának a kiküszöbölésére tervezték a kapacitív kesztyűket, melyek speciális vezetőfelülettel vannak ellátva.

Egészségügyi kiegészítők

Mind tisztában vagyunk azzal, hogy manapság vonalat- vagy időpontot kapni a szakrendelőbe, felér egy kisebb tortúrával. Aki csak teheti, elkerüli az egészségügyi intézményeket. Annak azonban, aki egy krónikus betegséggel, állapotváltozással éli a mindennapjait, a rendszeres orvosi vizsgálatok elkerülhetetlenek. Kivéve, ha van olyan kütyü a birtokában, ami feleslegessé teszi az orvoshoz járkálást, és biztosítja számára nemcsak a mindennapi monitorozást, de az orvossal való távkonzultáció lehetőségét is. Az okos vércukormérő és vérnyomásmérő a kompatibilis applikációval nemcsak az adatok tárolását, de az elemzését is korszerűbbé teszi. Mindez egy aktivitásmérővel és egy okosmérleggel kiegészítve nemcsak tökéletes ajándék, de szerettünk biztonságát is megóvhatjuk vele.

Okosajándékok a legkisebbeknek

A mai gyerekek már eleve a digitális korba születtek bele, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözniük kéne a játékok nyújtotta képesség és készségfejlesztés ajándékát. Éppen csak ezek az okosjátékok némileg többet tudnak már, mint hagyományos társaik. A programozható játékokkal nemcsak a finommotoros mozgás és a szem-kéz koordináció fejleszthető, de elindítja a gyerekeket az informatika, a környezetvédelem, a matematika, és a digitális képzőművészet felé vezető úton.

Forrás: ikiegeszitok.hu

Karácsony, biztonságban

A karácsony mindannyiunk számára az egyik legszebb ünnep az évben, melyet minden körülmények között igyekszünk minél bensőségesebbé, emlékezetesebbé varázsolni. Az idei krízishelyzetben alapvetővé vált az okoseszközök rendszeres tisztításának és fertőtlenítésének igénye, melyről az ünnepek közben sem feledkezhetünk meg. Éppen ezért, már azzal is rengeteget tehetünk szeretteinkért, ha a hagyományos, vagy okosajándékok mellé egy-egy szett higiéniai kiegészítőt is mellékelünk a számukra.

(x)





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás