RETRO RÁDIÓ

A Nyilas jegy szülöttjének legyen hite, ma minden sikerülhet!





Csak ne engedd, hogy a tettrekészséged, az akaratod megtörjön. Olyan célokat tűztél ki magad elé, amikhez szükséged van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tennéd, akkor nagyon hamar kifulladna az egész.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.27.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars és a Jupiter is a Kos jegyében jár, ez kivételes lehetőségeket jelez önnek, és sok szerencsét azokban a dolgokban is, amikkel kapcsolatban sokat bizonytalankodott.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt olyan ismeretek birtokába juthat, amelyek révén előnybe kerülhet másokkal szemben. Most, hogy úgy látja, a magánélete rendben, itt az ideje az élet más területein nagyot alkotni. Használja a képességeit!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge kiélesíti az érzékeit, és az észjárását is még jobban felpörgeti. Ma nagyon könnyen rátapint a lényegre, bármiről is legyen szó, sokan csodálják csavaros eszéért. Értékes felismerései is lehetnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hosszú időre lekötötte energiáit egy bizonyos feladat, amin végre sikerült túljutnia. Ám mihelyt fellélegezne, a főnökei máris új megbízással bombázzák. Ne keseredjen el, ha ezzel is sikert ér el, nyugisabb időszak következik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valamit hiányol az életéből, ámde maga sem tudja megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Kapkodás helyett inkább intézze sorjában a fontos dolgokat. Mire a kötelességeivel megvan, arra is rájön, hogy mi kellene még. Fordítva ez nem igaz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha eddigi rózsaszín álmait konkretizálni akarja, akkor nem várhat többé ködös ígéretekre, és ön sem ígérgethet így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön született diplomata, híresen jó taktikai érzékkel. Ma szüksége is lesz erre, hiszen muszáj lesz részt vennie egy döntési folyamatban, és nagyon nem mindegy, hogy mit mond. A szavaival épp annyit használhat, mint árthat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt most nagyon jók a megérzései, amik segítenek beilleszkedni a munkahelyi környezetbe. Kiváló intuíciójával bármilyen helyzetben eligazodik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csak ne engedje, hogy a tettrekészségét, az akaratát megtörjék. Olyan célokat tűzött ki maga elé, amikhez szüksége van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tenné, akkor nagyon hamar kifulladna az egész.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma valamiben nagyon megmakacsolja magát. Egyébként is önfejű mostanság, holott kompromisszumok nélkül nem megy, ezt be kell látnia! Hallgassa meg a társa véleményét is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Általában nem szeret semmit sem halogatni, ma mégis félre kell tennie bizonyos dolgokat. A hátráló Merkúr mutatja, hogy valamiben meg van kötve a keze. Talán épp a döntéshozó hiányzik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sokan segítik önt abban, hogy valóra válthassa az álmait. És még többen kérhetnek segítséget öntől abban, hogy támogassa őket álmaik megvalósításában. A művészféléknek ön támasza lehet, segíti ebben empatikus képessége.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás