Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szerelmi ügyeket illetően a legjobban teszi, ha kivár. Egyelőre úgy tűnik, nem az ön kezében van a döntés joga. De ön meglehetősen csökönyös fajta, és ez egyszer az előnyére válhat. Ha kitart az elhatározása mellett, akkor meg is fogja kapni azt, akit akar.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha nem olyan munkát végez, amivel teljesen azonosulni tud, akkor kiszolgáltatottnak és frusztráltnak érezheti magát. Ha nem talál más munkahelyet, akkor keressen egy jó hobbit, amit igazán kedvvel űzhet!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap kedvező lehet a párkapcsolata terén megmutatkozó esetleges konfliktusok kezelésére. A legjobban azzal vigasztalhatják meg egymást, hogy a közös jövőt tervezgetik. Most elsősorban a nagyon közeli jövőre, a nyaralásra kellene koncentrálniuk.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szeretne több érzelmet belevinni a mindennapjaiba. Igaza van: különösen ilyen szép nyári nap lehetetlen kordában tartania az érzelmeit. Az érzékiségnek is nagyobb szerepet kell kapnia, hiszen a nyár a termékenység ideje.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma számolnia kell azzal, hogy munkahelyi előmenetelét, előléptetését negatívan befolyásoló dolgok történhetnek. Ne keseredjen el: nem tudják elrontani a terveit. Mutassa meg, mire képes: az Oroszlán havában járunk, eljött az ön ideje!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Megint türelmetlennek mutatkozhat a szeretteivel, a szerelmével szemben. Pedig nem érdemli meg, hogy így bánjon vele: ő nagyon is igyekszik, inkább ezt az igyekezetét értékelje. Még ha az eredmények el is maradnak tőle egyelőre. Inkább vigasztalja őt, s adjon neki erőt a további küzdelmeihez.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkájában a kitartást és a konzervativizmust kellene ötvöznie a változásra való hajlandósággal. Valamiben muszáj lenne végre újítania, de persze úgy, hogy közben a régi értékek is megmaradjanak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valaki a szerettei közül – talán éppen a társa – komoly támaszt nyújthat önnek: fogadja el a segítségét! Ezáltal nemcsak anyagilag stabilizálódhat, de az értékítéletében is beállhatnak bizonyos változások.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jobban oda kellene figyelnie a fontossági sorrendre a munkahelyén. Nemcsak a munkáját, de a kollégáit illetően is. Annak jelentsen munkaügyben, akire az valóban tartozik! Így felesleges köröket kerülhet el.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön mindig csak azt mondogatja, hogy nincs ideje szabadságra menni. Most az a csalódás érheti, hogy egyenesen elküldik. Szomorkodás helyett inkább örüljön a hirtelen támadt űrnek az életében: ott az élet!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A kedvesével kapcsolatos átmeneti problémáknak nem kellene túl nagy jelentőséget tulajdonítania. Emelkedjen felül nagylelkűen a kisebb ballépésein. Ha a közös irányban meg tudnak egyezni, ha a nagy terveket illetően egyek tudnak lenni, akkor kár lenne felrúgni minden megállapodást.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az aprólékos, türelmet igénylő, szépítgetésre is alkalmat adó munkálkodást élvezi igazán ma. Akkor érzi jól magát, ha a munkahelyén is a saját tempójában tevékenykedhet. Szépet alkothat!