RETRO RÁDIÓ

Nincs ötleted, hol legyen a tökéletes randid? Nem kell többet agyalnod, mutatjuk!





Romantika nélkül nincs szerelem, a romantikáshoz viszont kell egy kis plusz is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.06.
szerelem

Bár a férfiak nagy többsége tagadja, a nők legtöbbje ezzel ellentétben fennen hangoztatja, minden az első randin dől el. Mióta egyre inkább divatossá lett az internetes társkeresés, a párok sokkal hamarabb megismerik egymás szokásait, kedvenc ételeit, mintsem, hogy találkozzanak. Azonban egyszer annak is meg kell történnie, és bizony egyáltalán nem mindegy, hogy hol is legyen a nagy találkozás.

Ebben segít most egy specialista, aki arra törekszik, hogy megtalálja mindenki számára a tökéletes randihelyszínt.

Pataki Nóra segítségével könnyen megadhatjuk az első löketet az ismerkedésnek, vagy ha már párkapcsolatban élünk, újabb izgalmas élményekkel gazdagodhatunk.

A frissen indult tokeletesrandi.hu abban segít a szerelmeseknek vagy a jövendőbeli pároknak, hogy olyan randihelyszínt ajánljon nekik, ahol biztosra vehetik, hogy egy újabb szintre emelhetik kapcsolatukat.

Nem feltétlenül a drága randi a jó randi

A randihelyszín specialista szerint a munkájához elsősorban kreativitás kell, meg természetesen néhány alapinformáció arról a személyről, akit az ügyfele randevúra szeretne hívni, illetve azzal is jó tisztában lennie, milyen a hölgy vagy az úr stílusa. Emellett fontos még az elején meghatározni, mekkora összeget szánnak a randevúra. Nóra szerint nem kell minden randevúnak, évfordulós vacsorának exkluzívnak lennie, amiért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, egy egyszerű vacsorát vagy sétát is fel lehet dobni egy kis egyediséggel, kreativitással. Az viszont fontos, hogy akkor se feledkezzünk meg a randevúzásokról, ha már régebb óta párkapcsolatban élünk, így fejezhetjük ki figyelmességünket, törődésünket a másik felé, amiből merítkezni tud a kapcsolat a nehezebb időszakokban.

Nem csak a fiataloknak szól

Ebből is következik, hogy nem csak a húszas éveikben járó, első randijukra készülő fiatalok találhatnak hozzájuk illő randihelyszíneket Nóra ajánlásai között. A tokeletesrandi.hu-n az ötvenes-hatvanas éveikben járó, házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok is találhatnak számukra kellemes opciót, hogy feledhetetlen körülmények között ünnepeljék meg a boldogító igenjük kimondását.

Többet kapnak, mint azok, akik csak az utcáról lépnek be

Az újonnan indult weboldalon olyan rendhagyó ajánlatokat lehet találni, amik csak a tokeletesrandi.hu-n keresztül elérhetőek. Kizárólag olyan éttermi ajánlat található a honlapon, ami valami extrát nyújt ahhoz képest, mintha csak az utcáról tévedtünk volna be. Az egyik helyen romantikus gyertyafényben fogyaszthatják el a vacsorájukat a párok, a másikon pedig ők választhatják ki, milyen zene szóljon, illetve egy teljesen külön randi-menüt kapnak, ami csak Számukra elérhető. A repertoár folyamatosan bővül, a későbbiekben olyan extra szolgáltatások lesznek elérhetőek, mint például a lövészet, a hőlégballonozás, a lovaglás, a borkóstolás és az éjszakai fürdőzés. A honlapon található helyszíneket Nóra saját maga is kipróbálta, így csak olyat ajánl, amiről biztosan kijelentheti, hogy működik. Ami pedig az árakat illeti: a legolcsóbb ajánlat tizenhárom-tizennégyezer forintnál kezdődik, a legdrágábbak pedig százezres nagyságrendűek.

A weboldal nemcsak fővárosi, hanem egyre több vidéki helyszínt is ajánl, például a Balatonnál. Utóbbiak közé tartozik többek között az a jachtos ajánlat, ahol egy grillvacsorát fogyaszthatnak el a szerelmesek, egy másik hajózási társasággal pedig olyan megállapodást kötött a specialista, mely szerint a randevúzók a hajón tölthetik az éjszakájukat. Mivel a balatoni randihelyszínek a tokeletesrandi.hu legnépszerűbb ajánlatai között vannak, Nóra tervei között szerepel, hogy jövőre még több alternatívával készül ügyfeleinek. Sőt, nem csak ez az egyetlen újítás, bővülés, amit a randihelyszín specialista tervez, hamarosan újabb kreatív ötletekkel segíti majd a szerelmesek sorsának alakulását, ám erről egyelőre nem szeretne többet elárulni.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás