RETRO RÁDIÓ

Itt a nagy szerelmi horoszkóp! Kalandot hoz az újhold ennek a három csillagjegynek 





A Ráknál az újhold erőteljesebben hat, ami miatt még a már kevésbé szenvedélyes kapcsolata is új erőre kaphat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.31.
mámoros múlt

Az Astronet szerelmi horoszkópjából kiderül, mely csillagjegyek számára hozhat új szerelmet az április.

Kos

A Kos újhold az első sorsterületen minden vágyad elérésében segít. A Mars jelzi, hogy most nagyon aktív lehet a társasági életed, sok meghívást kapsz, partiról partira jársz. A Vénusz helyzete arra utal, hogy ez idő alatt egy titkos szerelem veheti kezdetét, aminek a státusza nem változik a hónap végéig. Azonban a 30-án bekövetkező újhold a Bikában lehet, hogy stabilizálja ezt a kapcsolatot.

Bika

Az újhold arra késztet, hogy kicsit több időt szánj magadra, és arra, hogy ismét magadra találj, ami jót tesz, de a befelé fordulást azért ne vidd túlzásba. A barátaid valószínűleg kirángatnak ebből, sok meghívást kapsz, szingliként nagy az esélyed arra, hogy az ismeretségi körből bemutassanak neked valakit, aki romantikus és odaadó. Az illető nemcsak szerelmed, hanem barátod is lesz! Ha a hónap utolsó napjait még együtt töltitek, akkor valószínűleg tartós marad a kapcsolatotok.

Ikrek

Az uralkodó planétád, a Merkúr együttállásban van az újholddal, ezzel már megadatik az az elhatározás, hogy ha szingli vagy, elköteleződj valaki mellett. Felerősödik benned a vágy egy társ után, és valóban nyitott szívvel tudod fogadni mások közeledését. A karrier területére két segítő planéta is hat, így könnyen lehet, hogy a feletteseid közül kerül ki az a partner, akit megfelelő társnak találsz. Az illető nem olyan, akit lerohanhatsz, beteljesedést csak a hónap második felében várhatsz, amikor a Mars ebben segítségedre lesz.

Rák

A te esetedben az újhold mindig erőteljesebben hat. Most a hónap első napján jön létre, és csupa örömteli eseményt jelezhet. A következő időszakban akár az eljegyzésre is sor kerülhet, vagy ha szingli vagy, megismerkedhetsz valakivel, aki teljesen lenyűgöz tudásával, tájékozottságával, céltudatosságával. Talán egy utazáson vagy egy előadáson ismerkedhetsz meg vele. Ha már régóta kapcsolatban vagy, elképzelhető, hogy sor kerül egy kiruccanásra, rövidebb utazásra, és a szenvedély ismét a régi lesz köztetek.

Oroszlán

A hónap eleje még feszültségben telik, ez a Mars és a Szaturnusz közelsége miatt van. Viszont a hónap második felében pontot tudsz tenni a meglévő konfliktusok végére. Ellaposodott, kiüresedett kapcsolatok esetén ez békés lezárást jelez, viszont ha erős érzések fűznek titeket össze, akkor egy új időszak veszi kezdetét, amit jóval nagyobb harmónia jellemez. A szingli Oroszlán életébe beléphet a nagy szerelem, komoly szenvedélyt jeleznek a bolygók.

Szűz

Az újhold elmélyíti a párkapcsolatodban az érzéseket, az intimitást, igazán boldog időszakot éltek meg együtt. A Vénusz, Jupiter és Neptunusz minden lehetőséget, bizalmat megad a jelenlegi kapcsolatodban. Mély beszélgetéseket, közös élményeket jelez a horoszkóp, amik mind erősítik a köztetek lévő kötelékeket. Ha szingli vagy, akkor most lehetőséged van megismerni az igazit.

Mérleg

Az újhold a párkapcsolatok területén alakul ki, ami azt jelzi, hogy ha egy kapcsolatban élsz, és van valami megoldandó élethelyzet, akkor azt most pillanatok alatt meg tudjátok beszélni, és új alapokra tudjátok helyezni a viszonyotokat. A Mars rengeteg kalandban részesít, ha független vagy, a Vénusz pedig egész hónapban kellemes munkahelyi kapcsolatot vagy flörtöt jelez.

Skorpió

Ez a hónap ideális az új szerelemre, vagy a régi kapcsolatod megújítására, ugyanis a Vénusz–Jupiter–Neptunusz átvonulása meghozza a várva várt mély szenvedélyt. Ha szingli vagy, társra találhatsz egy nagyon érzékeny és odaadó partner személyében. Az újhold a nyilvánosság előtt felvállalt kapcsolatot jelenthet: mivel a Plútó ekkor retrográdba vált, előfordulhat, hogy egy régi szerelmed visszatér.

Nyilas

Az újhold erősen hat a szerelem területére. Ha kapcsolatban élsz, most új szabályokat hozhatsz létre mindkettőtök megelégedésére. Ettől sokkal harmonikusabbá válik a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy, akkor minden esélyed megvan arra, hogy beleszeress valakibe, és az érzés kölcsönös lesz. Rengeteget jársz szórakozni, és rátalálhatsz egy olyan személyre, aki ugyanolyan kalandvágyó, mint te. A Mars is ezt erősíti, jó alkalmakat ad az új kapcsolatok kialakítására.

Bak

Az újhold jelzi, hogy a párkapcsolatodban most megélheted azt az érzelmi biztonságot, amire a lelked mélyén igazán vágysz. Ha szingli vagy, a Vénusz–Jupiter–Neptunusz áthaladás a horoszkópon remek társaságot ígér, és akár egy régi ismerősöddel is szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz. Vigyáznod kell, hogy nehogy túl szigorú légy vele, mert nagyon érzékeny, és ha a Bak határozottságát előveszed, az illető gyorsan visszahúzódik a csigaházába.

Vízöntő

Az első sorsterületeden áthaladó Mars rengeteg hódítást eredményez, de most még a szokottnál is jobban óvod a függetlenséget, emiatt nehéz esetnek bizonyulhatsz… Sokkal jobban kedveled a szabadságod, minthogy most elkötelezett kapcsolatra vállalkozz. Az újhold viszont rengeteg új ismerőssel hozhat össze, akikkel szívesen töltöd az időd, mert szellemileg inspirálnak.

Halak

Ez a hónap szerelem szempontjából igazán kedvezőnek mutatkozik, ugyanis a Vénusz és a két uralkodó bolygód, a Jupiter és a Neptunusz a Halak jegyében tartózkodik. A Vénusz biztosítja, hogy most megújítsd kicsit a külsőd, az öltözködésed, ettől persze még inkább felerősödik vonzerőd. Ha kapcsolatban élsz, akkor ez a kapcsolatodnak ez az egyik legkellemesebb időszakát jelzi. Szingliként biztos lehetsz benne, hogy most belép az új szerelem az életedbe.

Még több horoszkópot találsz az Astronet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás