RETRO RÁDIÓ

Nagy bajba kerül a Mérleg, család mellett is magányosnak érzi magát





Drámai a helyzet a Mérleg körül, gyorsan ki kellene szakadnia a megszokott életből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.02.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok munkahelyi csatát és vitatkozást elkerülhetne, ha úgy tekintené a munkatársi viszonyt, ami valójában. Egyszerű munkakapcsolat, nem több, nem kevesebb ennél. Törekedjen a harmóniára ebben is!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy váratlanul beállító vidám vendég dobhatja fel a családi unalomba szürkülő hétköznapot. Örüljön és járjon is a kedvébe, de azért legyen óvatos. Az illető olyan információt, hírt, pletykát mondhat, ami egyáltalán nem igaz, és alaposan felkavarja a kedélyeket.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Több meghívást, programlehetőséget, baráti telefont kap, de emiatt nem szabad a munkáját elhanyagolnia. Ha ön otthon dolgozik, akkor talán úgy tűnik, könnyebb a dolga. De ez nem egészen így van, majd látni fogja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha ma dolgozik, több konfliktusos helyzet is adódhat. Nem árt, ha kicsit talpraesettebben viselkedik. Ne akarja mindig a mimózát játszani! Álljon ki erőteljesebben a maga érdekeiért, különben kihasználják.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Munkahelyi viták mérgezhetik meg a napját, de ne hagyja, hogy ez a magánéletén is meglátszódjon. Kollégáinak igazán semmi köze főnöke gonoszságaihoz, nem ők szították fel a tüzet. Persze, kiöntheti nekik a lelkét, de ne akarja áthárítani rájuk a felelősséget! Inkább fogjanak össze!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthat: szeret és viszontszeretik. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet. Ha nem akar birtokolni, akkor sok jóban lesz része.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érzi, hiába családos, mégis magányos. Ez azért nem egészen így van. Lehet, hogy túlságosan rutinszerűvé váltak a dolgok a kapcsolatában, de ebben ön is hibás lehet. Adjon lehetőséget a változtatásra!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valaki az ön tanácsát kéri, ám amiben segítségre számít, az egy másik, önnek kedves ismerőst is érint. Ha nem akarja, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsa magát távol az ügytől. Nem vállalhatja mindenért egyedül ön a felelősséget.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai nap megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében mérlegelve dönthet. Ha így van, nem érdemes halogatnia. Ne okozzon fájdalmat!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Noha korábban fásultan állt bizonyos dolgokhoz, ezek most újra értelmet és lendületet kapnak az életében. Ideje eldobni a megcsontosodott előítéleteket. Kollégái pletykáira ne hallgasson, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Délelőtt szinte mindent sikerül elintéznie, ami sürgős volt. A délutánt igazán annak szentelheti, ami, aki érdekli. Például egy jó beszélgetés azzal, akit igazán szeret. Megéri!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkájában lelkes és energikus, ami inspirálja az ön körül lévőket is, és jó benyomást tesz a főnökére is. Ez pedig javítja a távolabbi kilátásait, egy remélt pozíció megszerzését. Ám önt a jelen érdekli.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás