RETRO RÁDIÓ

Ma még a munkát is jó kedvvel fogod csinálni, sugárzó jókedv vár rád





Kedvező nap ez, és valamilyen szórakozás is vár, de ehhez persze el kell végezned a kötelező dolgaidat. Minden, amit magadra vállaltál, ma örömmel tölt el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.25.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem tudja, hogyan is lophatná be magát egy bizonyos személy szívébe. Pedig nagyon is egyszerű a módszer. Semmi köntörfalazás nem segít, csak az, ha végre megnyitja a szívét előtte. Fedje fel a lelkét!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Akármennyire felbosszantotta is önt a múltban egy családtagja, azért nem kell örök haragot tartania vele szemben. Ha már jól kidühöngte magát, akkor fordítson a dolgon: engedje, hogy az illető jóvá tegye, amit elrontott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy a barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul társult valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztos a dolgában. Mert más értékeket is figyelembe vesz, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedvező nap ez, és valamilyen szórakozás is várja, de ehhez persze el kell végeznie a kötelező dolgait. Minden, amit magára vállalt, ma örömmel tölti el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szerencse ma az ön oldalán áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznia, akár eladni, akár venni szeretne valamit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehéz feladatokat kaphat, de ön nem az a fajta, aki meghátrálna ezek elől. Most kifejezetten kedveli a kihívásokat, de ne akarjon túl gyorsan eredményt elérni. Az biztosan nem fog sikerülni. Most százszorosan igaz a mondás: türelem rózsát terem.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A csillagai ma azt üzenik önnek, hogy a kisebb nehézségeket azért kapja, hogy leküzdje őket, nem pedig azért, hogy hátat fordítson nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi vagy párkapcsolati gondokról. Mutassa meg az erejét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon szenvedélyes természetű, ami jól is van így, de ma azért még saját magán is túltesz. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelnie a dolgokat. De ez csak kisebb bosszúság, egyébként minden rendben, és az égiek egyengetik az útját.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valami olyasmi történik ma önnel, ami felborítja a napi terveit. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogja-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik a hozzáállásán...

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon belebonyolódik egy kérdésbe vagy érzelmi konfliktusba, és nehéz most már tisztán látnia. Viszont van a környezetében egy bölcs ember, akitől tanácsot kaphat. Mással viszont ne beszélje meg a dolgot, mert a túl sok tanács már inkább zavaró lehet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Túlságosan is törekszik a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lennie. És nemcsak másokkal, de önmagával szemben is. Ha túl szigorú, azzal a saját idegeit is felőrli. Legyintsen a dolgokra!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jó kifejezőkészségének és kedves, szelíd modorának köszönhetően mindenkit maga mellé tud állítani. Ezért jó összekötője lehet az ellenségeknek, összefogója a különféle véleményeknek.





Ezeket olvastad már?
Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás