December 2.

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
Kedvező nap a bevásárláshoz vagy a házimunkához, csak maradjon rá elég energiája. Az idilli hangulatot egy kisebb családi vita ronthatja el, ami már régóta várható volt, de ez könnyen orvosolható. Csak a valóban fontos dolgokra figyeljen.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Feszített hetet ígérnek a csillagok, ezért ha lehet, ne vállaljon el plusz feladatokat. Munkahelyén úgy érzi, titkolózás veszi körül, ilyen körülmények között pedig nehéz dolgozni. Idősebb családtagjainak figyelemre lenne szüksége, kérdezze meg őket az igényeikről.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Harmonikus napja van, minden tevékenységét siker övezi. Nagy kedvet érez a kísérletezgetéshez, új érdeklődési körök felfedezéséhez, de mindezt úgy, hogy közben hasznosítani tudja az eddigi tapasztalatait, óriási tudásanyagát. Új munkaajánlatot kaphat.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Ma reggel már sokkal jobban érzi magát lelkileg, mint tegnap este, hiszen kezdi megérteni: felesleges ennyire aggódnia a családjáért, a jövőjükért. Minden rendben van ön körül, erre ön is rájön, és azt érzi, hogy hálás azért, amije van.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Kifejezetten nagyszerű nap elé néz az Oroszlán, csak azt kell megígérnie, hogy ma nem hoz semmilyen fontos döntést. Figyelmét irányítsa az otthonára, a családjára, a hagyományokra. Ha ez mégsem megfelelő alkalom, akkor jöhet egy fodrász vagy egy bevásárlás.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Eredményei miatt többen is felfigyelnek önre. Ennek egyrészt örülni fog, másrészt bosszantó lesz, hogy irigyei rögtön megpróbálnak fogást találni az ön munkamorálján. Személyes kapcsolataiban figyeljen arra, hogy nem elég meghallgatni valakit, át is kell érezni, amit mond.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Úgy érzi, mostanában kevés kihívás várja ön a munkájában és szinte csak teng-leng. Ám vigyázzon! A nagy szabadságérzés csupán illúzió! Igencsak figyelik a teljesítményét, ne lazítson hát ennyire látványosan. Idegeskedés helyett sportoljon egy jót!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Minden rendben van, minden sikerülhet, csak akarnia kell! Környezetével odaadó, figyelmes lesz. Kellemes találkozások teszik még szebbé a nap további részét. Az ínyencek számára különleges tapasztalatokat kínál az este, ne gyötörje hát diétával magát!

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Szép napot ígérnek a csillagok a hölgyek számára. A nap első fele alkalmas arra, hogy önmagukra szánjanak egy kis időt. Ha úgy érzi, valakivel békét szeretne kötni, ne pazarolja az idejét, lépjen! Az ellenkező nem képviselői felfigyelnek önre.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Megfelelő nap az elvonulásra, legyen az egyénileg vagy a kedvesével. Ma arra van igénye, hogy elzárkózzon a világ elől, hogy töltekezni is maradjon ideje. Ez természetes igény, adja meg hát magának azt, ami jár!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Túlterheltnek, fáradtnak érzi magát. Jó időszak ez arra, hogy a biztonság kedvéért ellátogasson az orvosához és elvégeztesse a fontos szűréseket. Figyeljen a teste jelzéseire! Táplálja magát egészséges, könnyű ételekkel!

Halak
II. 20.–III. 20.
Kedvező nap a tanuláshoz, a kutatáshoz. Túl sokat morfondíroz magában különféle dolgokon, ez pedig megnehezíti, hogy a szerettei segítséget kérjenek öntől. Túl sokat találgat, kombinál. Ha úgy érzi segíthet, akkor sírjon egy jót.

 

December 3.

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
Szenvedélyes napok elé néz, ám ez a szenvedély most nem igazán a kedvező oldalát domborítja ki a személyiségének. Kedvesével folyamatos harcok dúlnak, szinte reménytelennek tűnik a béke. A végleges döntések előtt talán érdemes lenne szakemberhez fordulni, aki segíthet.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Érdeklődő hangulatában van, szeretne több mindent megérteni az ön körül zajló dolgokból, eseményekből, ezért szinte vég nélkül kérdezősködik. Kissé az idegeire megy a környezetének, de ne törődjön velük. Kérdezni sosem szégyen.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Készüljön fel a mai, végtelenített beszélgetésekre. Lesz közöttük sok értelmes, fontos és értelmetlen eszmefuttatás is, de a lényeg változatlan: fontos, hogy érdeklődő arcot mutasson, különben több embert is megbánthat.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Így vagy úgy, de mostanában meg van szabva a szabadsága. Mivel ehhez a játékhoz ön is hozzájárult, szedje össze magát és jöjjön ki a sarokból, ahová önszántából állt be. Hallassa a hangját, legyen a saját ura!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Vidám hangulatában van és ezt átragasztja a környezetére is. Jót tesz mindenkinek egy kis viccelődés, tegyen máskor is így. Végre megérti azt is, hogy mi okozta a konfliktust ön és a kedvese között pár hónapja, de ezt a történetet inkább engedje el.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Kecsegtető ajánlatokat fog kapni, ám a döntés ismét nehéz lesz, hiszen bármit is lép, annak következményei lesznek. Gondolja át alaposan a lehetőségeit, a sietség most nem használ. Pihenjen többet és figyeljen jobban oda az étkezésére.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Csordultig tele van a szíve szeretettel, derűvel, na és főleg szerelemmel. Itt az ideje, hogy eldöntse, hogy feltárja-e az érzéseit a hőn vágyott személy előtt, vagy meghúzza magát és hallgat.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Nehézkesen tudja meggyőzni magát arról, hogy ami a munkahelyén zajlik önnel szemben, az nem számít kizsákmányolásnak, éppen ezért nem tudja visszafogni a véleményáradatát, ami konfliktust okozhat ön és a vezetőség tagjai között.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Elfogja a változtatás óhaja, miközben attól retteg, hogy ha meg meri lépni, milyen következményei lesznek. Próbálja megtalálni az arany középutat. Szerelme támogatása erőt adhat mindenhez. Egy jó szó hatására hegyeket mozdíthat el.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Lehet, hogy úgy érzi, most minden úgy jó ön körül, ahogy van, de sajnos az élet nem kérdez, mindig változik, ha szeretnénk, ha nem. Kétségbeesés helyett alkalmazkodjon a történésekhez és így minden akadályt könnyebben vesz majd.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Nyugodtan fogadja el a ma érkező kéretlen tanácsokat, ugyanis sokat segíthetnek. Bár kedvese mostanában kevesebb időt tölt önnel, mint azt szeretné, ne szomorkodjon, mert nincs rá oka. Jól működik ez a kapcsolat, csak az élet néha messze visz egymástól egy kis időre.

Halak
II. 20.–III. 20.
Több figyelmet igényel ma a munkája, mert szétszórtnak, fáradtnak érzi magát. Ne csüggedjen, koncentráljon és hamar eljön a nap megérdemelt része. Otthon minden tevékenység megvárja, inkább pihenjen le és nézzen meg egy szép, lélekemelő filmet.