RETRO RÁDIÓ

Gondoltad volna? Ők a XXI. század legnagyobb színészei!





Izgalmas és szubjektív listát készített a Northfoto arról, szerintük kik a XXI. század legnagyobb színészei. Sok névvel a Metropol is egyetért, de néhányon eléggé csodálkoztunk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.31.
Hollywood színészek

Denzel Washington

(fotó: wikimedia)

Komoly és vicces is tud lenni, igazi képzett színész, karizmatikus kisugárzással. Egyforma hitelességgel alakít akcióhőst és Shakespeare karaktert.

Isabelle Huppert

Néha félelmetes, néha furcsa, de minden esetben lenyűgöző. Több mint 50 filmben játszott; mindenki, aki dolgozott már vele, azt mondja nagyon szeretetreméltó, ambiciózus és tehetséges.

Daniel Day-Lewis

Jóképű, sármos, és bujkál benne valami, amit nem lehet megfogalmazni: kicsit ijesztő, kicsit távolságtartó, de nagyon izgalmas. Az egyik legválogatósabb színész, 2000 óta csak 7 szerepre bólintott rá, pedig rengetegen akartak volna vele forgatni.

Keanu Reeves

Fotó: AFP

Lehet, hogy senki nem őt nevezi meg kedvenc színészeként, de olyan ember sincs, aki elkeseredne, ha meglátja Keanut a vásznon. “Mondjatok akár csak egy filmet, amin nem javított, hogy Keanu Reeves benne volt!” - írják a lista készítői.

Nicole Kidman

Művész, hercegnő, író, múzsa – ezeket már mind eljátszotta Kidman. Mindegy hogy rövid a haja vagy hosszú, sír vagy nevet, mindenhogy szeretjük őt. Színészi alakításai realisztikusak, szereti a minimalizmust, nincs szüksége nagy gesztusokra, vagy hangos szavakra, hogy hasson, elég, ha ránk néz.

Toni Servillo

A nagy szépség című 20130-as filmben nyújtott alakításával írta be magát az olasz színész a legnagyobbak közé. Sokan úgy vélik, ő a “modern Marcello Mastroianni”.

Saoirse Ronan

A szemünk előtt nőtt fel, de még mindig csak 26 éves. Az évek alatt egyre bölcsebb lett, szomorúbb és szabadabb. Minden női szerep jól áll neki, minden karakternek meg tudja mutatni a mélységét.

Julianne Moore

(fotó: wikimedia)

Úgy vélik, Moore abszolút felírta magát a legnagyobbak listájára Az órák és a Távol a mennyországtól című filmekkel. 1992 óta filmezik folyamatosan, rengeteg szerepben láttuk és egyik sem volt ciki.

Joaquin Phoenix

James Gray filmrendező megfogalmazása szerint: Joaquin Phoenix-nek minden képessége megvan ahhoz, hogy meglepje a rendezőt, a kollégáit. Rendkívül ötletes, mindig gondolkodik és pozitívan továbbviszi a kitalált vonalat.

Tilda Swinton

Ezer arca van és mindegyik túlvilági. Sztár, karakterszínész, performansz művész, zsigeri, olyan mint egy vászon, a rendezők azt hoznak ki belőle, amit csak akarnak.

Catherine Deneuve

Francia színésznő, de az egész világra hatást gyakorol évtizedek óta. Díva külseje egy igazi lázadót takar.

Melissa McCarthy

(fotó: wikimedia)

Amióta már nem csak sorozatszereplő, hanem az egyik legkeresettebb komika, Melissa folyamatosan bizonyítja, hogy jókor és jól viccesnek lenni nagyon nehéz, és nagy tehetség kell ahhoz, hogy valakinek sikerüljön. Neki pedig mindig sikerül!





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

Online is megtekinthető a bravúros cirkuszi előadás a Magyarnemzet.hu felületén

Online is megtekinthető a bravúros cirkuszi előadás a Magyarnemzet.hu felületén

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás