RETRO RÁDIÓ

Ezeket a sorozatokat néztük karantén idején





Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Netflix és az HBO GO kínálata volt a befutó.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.29.
filmvilág karantén sorozatok

A világjárvány következtében rengetegen estek saját lakásuk „fogságába”. Az unalom elkerülése végett ugyanezért rengetegen sorozatok nézésével töltötték az időt. A Metropol most összegyűjtötte, hogy mely filmsorozatok voltak a legkedveltebbek a rajongók körében.

Trónok harca (HBO – 8. évad)

Ha valaki véletlenül nem is látta, de bizonyára már mindenki hallott az HBO egyik legnagyszabásúbb sorozatáról. A könyvadaptáció befejező évada tavaly áprilisban debütált, de így is rengetegen választották idén is, az első hullám okozta bezártság enyhítésére. George R. R. Martin fantasyja világsiker lett, így biztosan sokáig marad a nézettségi élmezőnyben.

A kívülálló (HBO)

A Stephen King regényéből készült sorozatban Ralp Anderson detektív a tizenegy éves Frankie Peterson meggyilkolása ügyében nyomoz. Az első évadban 10 részben izgulhatunk és nyomozhatunk a természetfeletti dolgokat sem mellőző tipikusan Kinges” sztoriban. A film nagy siker volt itthon és külföldön egyaránt, a hírek szerint van esély a folytatásra.

Black Mirror (Netflix – 5. évad)

Nagy népszerűségnek örvend Charlie Brooker sorozata. A 3. évad már a Netflixre készült, és ekkortól robbant igazán. Az egyes epizódok mind különböző történeteket mesélnek el, amelyek egy olyan jövőben játszódnak, ahol a technológia csak részben vagy éppenséggel jobban fejlett a mi világunkénál. Az, hogy a technológia vette-e át a szereplők felett az uralmat, vagy ők alakították-e olyanná, újabb gondolatfolyamot indít el a nézőben.

Modern család (HBO – 11. évad)

Egy biztos, ha az HBO legsikeresebb sorozatait keresnénk, a Modern család az elsők között lenne. A sorozat nem egy sima szitkom, hiszen komolyabb témákat is boncolgat. Három különböző életvitelű család - akik rokonságban állnak egymással - vicces mindennapjait mutatja be 11 évadon keresztül, amely 250 részt foglal magába. A sorozatban többek között olyan híres színészek szerepelnek, mint Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen és Sarah Hyland. Az évadzáró idén került bemutatásra.

Csernobil (HBO)

A minisorozat az 1986-os csernobili nukleáris katasztrófát dolgozza fel, amely az emberiség történetének egyik legsúlyosabb csapása. A sorozat által végigkövethetjük a tudósok Európa megmentéséért folytatott drámai küzdelmét, illetve magyarázatot is kapunk a miértekre. Az öt epizódból álló évad elképesztő nézettséget hozott világszerte. Craig Mazin író és Johan Renck rendező drámája magával ragadja a nézőket, akik szinte részesei lehetnek a szörnyű katasztrófának.

Westworld (HBO)

Az HBO sorozata Michael Crichton kultikus filmjének, a Feltámad a vadnyugatnak az újragondolása. A sorozat egy fiktív világban játszódik, egy technológiailag fejlett vadnyugati témájú vidámparkban, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. A Westworld harmadik, egyben utolsó évada idén került bemutatásra. Érdekesség, hogy az HBO saját gyártású műsorai közül a legnézettebb első évada a Westworldnek volt.

 





Ezeket olvastad már?
„Nem vagyok én...” – be tudod fejezni a retró slágereket?

„Nem vagyok én...” – be tudod fejezni a retró slágereket?

Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

Ez a csillagjegy ma nosztalgikus hangulatba kerül

Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

Ezekre nagyon figyelj, mielőtt busszal utaznál az adventi vásárba!

Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

Mi történhetett? Már a gitárjait is eladja a legendás zenész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás