Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagy örömmel készül az ünnepekre. Az örömet beárnyékolja, hogy partnere féltékeny vagy bizonytalan, jóllehet erre semmi oka. Igaz, ön mostanában elég kimerült, túl nagy a stressz a munkahelyén, sokat túlórázik és kevés energiája marad a szerelemre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az év végi hajtásban próbál egyensúlyt teremteni a munkája és az érzelmi élete között. Mindkettőben tökéletességre törekszik, ügyel a részletekre, és igazán minden elvárásnak megfelel. Elégedett lehet, de ezt ne csak mondja, érezze is!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Párja kezdi megelégelni, hogy állandóan csak dolgozik, túlórázik. Hiába na, bár az advent az elcsendesülés ideje, sajnos a legtöbb munkahelyen egyben az év végi hajtásé is. Kárpótolja extra adag odafigyeléssel a másikat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók most fokozzák az érzelmi gyengédségét, és szerető gondoskodását. Lelki nyugalmát csakis szerettei körében találja meg. Mutassa ki feléjük háláját, szeretetét! Az ünnep közeledte emelkedett és álmodozó hangulatba sodorja.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagy együttérzést tanúsít mások érzékenysége iránt. Most abszolút az ösztönösség irányítja az érzelmeit, az intuíciójának hála tökéletesen érzékeli a másik hangulatait, gondolatait, ez pedig komoly szenvedélyt visz a párkapcsolatába is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon sokat vállal magára és ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésébe kerül, hogy betartsa ígéretét mind a munkájában, mind a magánéletében. Érthető, hogy ma ideges és türelmetlen mindenkivel!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Öntől szokatlan módon ma mintha az ördög bújna önbe, megmakacsolja magát, és mindenáron érvényesíti akaraterejét. Vigyázzon, mert ezzel is túlzásba lehet esni! Főleg, ha kissé egyoldalú elképzelései vannak az életről…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az ön Skorpió lelkének mindig vannak rejtett titkai, de most meg kell nyílnia a külvilágnak. Ha szingli, találkozik egy vonzó személlyel, aki a meglátni és megszeretni érzést váltja ki önből. Meglévő kapcsolatában is felforrósodnak az érzelmek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Merjen most nagyot álmodni, mert nem csak az akaraterejében, hanem a szerencséjében is bízhat. Azért a költekezésben fogja vissza magát, mert túlságosan gáláns és ezt valaki kihasználhatja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most zöld utat kap a sorstól, megnyílnak olyan kapuk, amelyeken eddig nem tudott bejutni. Értheti ezt magánéleti és munkaügyekre egyaránt. Valamiben ma nagyot léphet előre! Ha segítséget kér valaki öntől, teljesítse, még ha egy kissé kényelmetlen is a kérés.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap olyan sikereket hoz a munkájában és a karrierjében, amire nem is számított. Felettesei nagyon megbíznak önben, és teljesítményét anyagilag is jutalmazzák. Az otthonában viszont sajnos bosszúságra számíthat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Párkapcsolatában őszinte mély érzelmek uralkodnak, mindenben számíthatnak egymásra. Ma valahogy ez mindennél világosabban megnyilvánul, és békével tölti el a szívét. Komoly témák kerülnek terítékre, de a főbb kérdésekben egyetértenek.