RETRO RÁDIÓ

Kos, légy már egy kicsit rugalmasabb





Vannak olyan célok, amiket sokkal könnyebben, hamarabb is elérhetnél, ha egy kicsit félreraknád a makacsságodat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.12.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Rugalmasabbnak kellene lennie. Ha folyton lehetetlen célokért küzd, akkor ne csodálkozzon, ha mindig a falnak ütődik. Pedig lehet, hogy csak öt méterrel kellene odébb mennie, hogy tárt kapura leljen.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Konfliktusba, nyílt konfrontációba kerülhet a főnökével vagy a hatóságokkal. Törekedjen a kompromisszumokra, mert különben nagyon valószínű, hogy csak vesztesen kerülhet ki a bajból.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobb, ha ma higgadt marad, és mindent ráhagy a partnerére. Ha képes elfogadni a céljait, akkor máris segíti abban, hogy el is érje a sikert. Ha azonban folyton ellenkezik vele, akkor lélekben máris elgáncsolta. Ez önnek sem jó.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A spiritualitás most sokkal fontosabb önnek a szerelemben, mint a testiség, vagy a közös szórakozás. Mindenben mélyebb értelmet keres, így hát természetes, hogy a legszebb emberi érzésben is az önmagán túlmutatót, a mélyebb értelmet szeretné megtalálni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha igazán sikeres akar lenni, akkor többet kell kockáztatnia. A kitaposott úton való járás most kevésbé célravezető. Muszáj lesz valamit újítania. Lehet, hogy még a tanulásra is rá kell szánnia magát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most a karrierje van a középpontban. Ezért talán nem tud eleget törődni a társával. Ha el akarja kerülni, hogy emiatt őt keserűség, vagy rosszféle rivalizálás kerítse hatalmába, szánjon egy kis időt a vele való beszélgetésre!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Legyen résen, mert valaki a munkahelyén túl sokat beszél önről, és nem csak jókat. Van, amikor jó a figyelem középpontjába kerülni, de ön ezt most szívesen elkerülné. Próbáljon meg a saját erényeivel kitűnni, az segíthet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Menjen az emberek közé. Az utóbbi időben nagyon visszahúzódóvá vált. Most a környezete is változik, és ez is több alkalmat ad a kapcsolatok teremtésére és ápolására is. Elsőre talán zavarónak tűnik, de kezd ráérezni az ízére.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bízzon a láthatatlan erők támogatásában! Az önben szunnyadó tehetség, ha eddig nem ébredt volna fel, most kikívánkozik. Ha már használja, akkor pedig a sikerek ízét is megtapasztalhatja nagyon hamar. Merjen előlépni vele!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy nagy lépést már megtett, de ez nem jelenti azt, hogy az utat is bejárta. Egy barátságos körülmények között, esetleg poharazgatva megtartott beszélgetés során ráébredhet, hogy egészen máshol vannak a súlypontok, mint azt eddig gondolta.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remek energiák érkeznek az életébe, csak ne féljen használni őket! Ha drasztikusnak tűnik is egy váltás, változás, idővel minden kis részlet a helyére kerül, és látni fogja az egész értelmét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fáradt és enervált, de ne adja át magát ennek az érzésnek, próbáljon lendületre kapni. Adódik is egy esemény, ami felrázza ebből a szürke unalomból. Talán váratlan hírt kap, vagy telefonhívást.





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás