Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sebezhetetlennek mutatja magát, de ez az álca nagyon is érző szívet takar. A mai napon még önt is érheti olyan seb, hogy megmutatkozzon a gyenge, gyengéd szíve. Legalább tudomást szerez róla.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A részletek és a boncolgatás érdeklik önt a mai napon. De csak akkor merüljön bele, ha aztán arra is képes, és türelme is van hozzá, hogy össze is rakja az egész képet!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sziporkázik, a terveit könnyedén véghez viszi, és mindig elő tud állni valami ragyogó megoldással. Nem csoda, ha sikerül elbájolnia a főnökét, és bárki mást is le tud venni a lábáról. Ha saját üzlete van, most arathat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Tegye nyíltan szóvá, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt szerette volna. A munkájában éppen úgy, mint a családjában, most ön lehet az iránymutató, de ehhez elő kell lépnie szokásos rejtőzködéséből. Vállalja a véleményét!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön mindig is alapvetően sikerorientált volt, de most aztán tényleg önön múlik, hogy túl tud-e lépni a saját korlátain, vagy megragad egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedje össze minden erejét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma előfordulhat, hogy valaki olyasmikért akarja elmarasztalni önt, ami nem is, vagy nem teljesen csak az ön vétke, hibája. Tanúsítson önmérsékletet, de azért kérje ki magának az alaptalan vádakat. Összevesznie azért kár volna.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napja tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhat ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés ön körül. A tárgyalásokon remekelhet. Ha előadást kell ma tartania, biztos a siker. Tapsot arathat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobban oda kellene figyelnie a tervezésre! Jól teszi, ha a szokásosnál korábban indul el, és pontos időbeosztást készít, amit aztán be is tart. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításait. Pedig most minden perc számít.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Érdekes emberrel hozhatja ma össze a sorsa. Nem kell valami nagy dologra gondolnia, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthat, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan önben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Túl merészek a tervei. Ön talán megszokta a szédítő magaslatokat, de nem ártana, ha a biztonság kedvéért egy szakértővel is beszélne. Az legalább abban a segítségére lehet, hogy a megfelelő biztonsági köteleket megmutassa önnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Attól fél, hogy unalmas lesz a mai napja. Ám a végén annyira felpörögnek az események, hogy tán még ön sem elég harcedzett ahhoz, hogy azt követni tudja. Legyen mégis résen, mert sok jóra számíthat, vegye észre!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Anyagi, szakmai és magánéleti téren is fejlődhet, ha hallgat arra a bizonyos belső hangra. Nem tehet mindent a saját jóérzése ellen. Van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem. Ilyen lehet egy kezdődő kapcsolat is.