RETRO RÁDIÓ

Az Ikrek kössék fel a gatyát a szerelem terén





Ennek a csillagjegynek nem indul könnyedén a hét, komoly kompromisszumok árán tudja csak stabilizálni párjával a dolgokat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.06.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Lendületesen kezdődik a hét. A bolygók az elvárásait csak még magasabbra srófolják: nem akar tovább várni senkire, vállalkozó kedve egyre csak nő, készen áll kockázatot vállalni, optimista hangulatban van. Próbálja ki a szerencséjét, ne adja fel, ha nem megy egyből minden!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Azt veheti észre, hogy azok az emberek irányítanak, akik sokkal nagyobb kommunikációs tehetségek, mint ön, és nem azok, akik önhöz hasonlóan munkájukat nagy szavak és gesztusok nélkül végzik el. Ne csüggedjen, hamarosan fordul a sorskerék.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A párkapcsolati viszonyát most stabilizálhatja, megerősítheti, de csak komoly kompromisszumok árán. A kedvese ugyanis szokatlanul konoknak mutatkozik, önnek kell alkalmazkodnia többször is a megváltozhatatlan véleményéhez.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A barátság azt is jelenti, hogy felvilágosítjuk barátunkat a hibáiról, és mintegy tükröt tartva elé, jobb útra próbáljuk téríteni. Nehéz feladat ez önnek, hiszen olyan lágyszívű, de mégis meg kell tennie, ha jót akar annak, akit szívből szeret.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tanítani, bölcselkedni támad kedve: gyermeke, ha van, most sokat tanulhat öntől. Egyébként is megnő tekintélye a fiatalabb generációk szemében, ezt pedig kihasználhatja ismeretei, életelvei továbbadására.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most magára tudja irányítani a figyelmet, mert a jegyén áthaladó Nap vonzóvá és sugárzóvá teszi. A szavakat is könnyebben megtalálja, így határozott meggyőző erővel bír. Tárgyaláson, eszmecserén öné lehet a fő szerep!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A szokottnál is ábrándosabb kedvű, s nincs is ebben semmi hiba. Főleg, ha valamelyik kedves hozzátartozója jeles napja közeledik. Ámde nem szűkmarkúság, ha csak lehetőségei szerint költekezik. A legfőbb dolog az ünnepekben a szeretet, az együttlét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Még mindig harcot vív a külvilággal, de egy jó barát segít a helyes út megtalálásában. Segítségével talán rájön, hogy az igazán fontos dolgok küzdelem nélkül is megkaphatók. Inkább a saját maga köré vont falakat kéne ledöntögetnie.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szeretet megértés is, nemcsak adakozás. Ha olyasmivel halmozza el szeretteit, aminek azok nem örülnek, akkor aligha tesz jót velük. Inkább hallgassa meg vágyaikat, ne akarjon diktálni. Így önnek is több öröme lesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon nagy lendülettel kezdi ezt a hetet, szüksége is van az energiára, mert ugyancsak megszaporodtak a teendői. Ha bármilyen sportot űz, most biztos sikeres lehet. De a munka frontján sem lesz oka szégyenkezni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az utóbbi időben talán kissé elhanyagolta barátait, vagy legalábbis a régi barátait. Valakinek most nagy szüksége lenne pedig az ön támaszára, ne feledkezzen meg róla. Otthonát védje jobban a betörőktől!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkahelyi körülményein, megbecsülésén sokat javíthat mostanság. Érdemes közelednie most azokhoz is, akikről azt feltételezte, ki nem állhatják önt. Könnyen szerezhet most új támogatókat, sőt igaz barátokat is.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás