RETRO RÁDIÓ

Kedves Bika! Vigyázzon az ígéretekkel!





Egy ember biztosan van, aki valódi választ és segítséget tud adni a kérdéseire. A kedvesének tett ígéreteivel óvatosan bánjon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.24.
csillagjegy horoszkóp

December 24.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Vigyázzon a hírnevére, tegyen meg mindent azért, hogy megvédje. A technika is közrejátszhat abban, hogy kollégái esetleg nem értik vagy félreértik a mondanivalóját. A felmerült probléma miatt azonban nézzen szembe önmagával is.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A közvetlen környezetében egy ember biztosan van, aki valódi választ és segítséget tud adni a kérdéseire. Sok mindent tanulhat tőle, ha hajlandó figyelni a mondanivalójára. A kedvesének tett ígéreteivel óvatosan bánjon, mert hiába szeretné, most nem biztos, hogy valóra tudja váltani.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nagyon nehezen érti ma az embereket, a és a terveiket. Valahogy túl elvadultnak, ridegnek tűnik ez a világ, néha nem is érti, hogy valóban ennyire a pénz körül forog mindenki agya, vagy csak önt akarják sokkolni az ismerősei.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Mostanában mintha felnyíltak volna a szemei, viszont nem tudja eldönteni, hogy ennek örüljön vagy sem. Elkezdte ugyanis látni az önt körülvevő párok kapcsolatait, azok valódi természetét. Fordítsa ezt a saját hasznára, tanuljon mások hibáiból.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Valakinek ön lesz az utolsó reménysége, esélye, hogy segítséget kapjon a bajban. Természetesen érthető, hogy kissé bosszús emiatt, ugyanis fel kell borítania a terveit, de rá se rántson, a sors ezért hamarosan kárpótolja önt.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mostanában magányosnak érzi magát, ezért eljött az ideje, hogy új barátokat keressen. Keresgéljen olyan helyeken, ahol eddig nem tette. Minden esetre a hangulata kiváló erre, és éppen ezért be is fogja vonzani azokat a személyeket, akikre szüksége van.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Nehezen tud ma uralkodni az érzelmein, ám ennek ellenére muszáj dolgoznia és a szeretteiről gondoskodnia. Ha teheti, van olyan ember ön körül, aki szívesen meghallgatja, jól teszi, ha kiönti a lelkét. Egy jó beszélgetés gyógyír lehet az őrlődésre.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Remekül kijön ma az ismerőseivel és a kollégáival, sőt, még a főnökeivel is, ne tartson hát attól, hogy kapcsolatba lép velük. Nyugodtan mondja el a benyomásait, esetleg a tanácsait a közös munkával kapcsolatban. Hálásak lesznek az észrevételeiért.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Vásárlásai során próbálja meg megtalálni a legjobb ajánlatot, ha úgy alakul, nyugodtan alkudjon is. Nem lenne rossz némi pénzt megspórolni így, az év végén, amelyről kevesen mondhatják el, hogy jól alakult. Egy kis visszafogottság jól jöhet.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Alaposan szedje össze saját magáról a hasznos mondanivalókat, hiszen egy állásinterjú komoly dolog, főleg, ha szeretné ezt a pozíciót. Ugyan z év végének utolsó napjai ezek, ám érdemes összeszednie a maradék erejét, hogy jövőre új helyen kezdhessen.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Úgy érzi magát, mintha egy rossz rémálomba került volna. Mindenki feszült ön körül, de hogy miért, ezt ön sem tudja. Próbáljon meg kevesebbet idegeskedni és lassan talán rájön a kiváltó okokra. Ha ez meglesz, orvosolhatja a problémát.

Halak

II. 20.–III. 20.

Megmagyarázhatatlan dolgok történnek ön körül, amelyeket korábban már tapasztalt, de ezek valahogyan mások. Kevés ember rendelkezik hasonló tulajdonságokkal, próbálja meg a saját javára fordítani a látomásait, megérzéseit. Figyeljen a jelekre.

 

December 28.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Megkap minden segítséget, de csak akkor, ha kéri. Ne feledje: enélkül nem működik semmi. Panaszkodik, úgy érzi, senki sem érti meg, pedig a helyzet nem ennyire drámai, csak határozza meg pontosan, hogy miben is számít mások támogatására.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Egy ön számára egyáltalán nem vicces „ugratás” miatt megharagudott az egyik barátjára vagy kollégájára, de ezzel csak őket teszi boldoggá, hiszen éppen ezt akarták elérni. Mosolyogjon inkább, tegyen úgy, mintha nem bántanák a történtek.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Megismerkedik valakivel, akinek köszönhetően teljesen más megvilágításba helyeződnek a dolgok. Hatással lesz önre az ő világképe. Ha szerelmi fronton nehézkesnek érzi az életét, gondolkodjon el, hogy mit tehet ön a változásért, de az is lehet, hogy elég, ha kivárja a vihar végét.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Érzelmi gondjaira a legjobb megoldás valami nagyon is ésszerű dolog lesz. Gondolja át az utóbbi napok eseményeit, és megtalálja a kiváltó okokat. Szerettei otthon lerohanják a problémáikkal, de ön ügyesen segít nekik, miközben észrevétlenül manipulálja is őket.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Kényes helyzetben kell rendet raknia, ám az ön finomságával minden esély megvan arra, hogy ez sikerüljön. Türelme és az ereje mostanában fogyatkozóban, hiszen rengeteg munkát fektetett abba, amit elért. Ennek ára volt, de megérte, most megnyugtató a helyzete.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Nyitott az új ötletekre, amelyek a környezetétől érkeznek, ugyanis egyszerűen zseniálisak! El sem hiszi, hogy ennyi színes fantáziájú ember veszi körül. Legyen azonban résen, mert néha nehéz irányítani, de a türelem, a megértés sok nehézségen átsegít.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma valamiért teljes egészében a felszínre tör az ön valódi, jóságos természete, amely lehetővé teszi, hogy felvegye a kapcsolatot a rég nem látott barátaival, és kibéküljön az ellenségeivel. Miért is tartogatná magában a haragot? Az csak nehezebbé teszi az életet.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Változásokat szeretne az életében, de most, rögtön. Ez azonban nem ilyen egyszerű. Ha gyors eredményre vágyik, akkor rendezze át a lakást és kapjanak új színeket a falak. Bár a látszat egyelőre jobban érdekli, hosszútávon azért nézzen magába és a kapcsolatára.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ma valahogy azt veszi észre, hogy mindenkivel megtalálja a megfelelő hangnemet, jókat beszélget és érdeklik az emberek. Ideális helyzet egy kis pihenés után. Éppen ez segíti önt majd abban, hogy megismerkedjen valakivel, aki hosszútávon boldoggá teheti.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Változásokat szeretne, de egyelőre nem eget rengetőeket. Hagyja, hogy kicsiben, maguktól történjenek a dolgok. Így szinte senkinek sem tűnik fel semmi, vagyis kérdések hada sem árasztja majd el. Közben azért figyelje a szerettei igényeit is.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Az emberek ma szívesen meghallgatják a mondanivalóját, ugyanis tele van kedvességgel, figyelemmel és energiával. Ennyi néha a titkos recept. Kedvesével legyen türelmesebb és hallgassa meg az észrevételeit. Többször megtapasztalta már, hogy jó meglátásai vannak.

Halak

II. 20.–III. 20.

Rengeteg terve, vágya van, amelyeket azonban nehezen oszt meg a szerelmével, aki viszont érzi az ön tartózkodását. Ha ez egy friss kapcsolat, akkor jól gondolja át a lépéseit, mondatait, mert könnyen örökre elriaszthatja magától ezt az embert.





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás