Kedves Bak! Csendesedjen el és csak figyeljen!





Ha úgy érzi a Bak, hogy nem tud többet tenni a béke érdekében, akkor álljon meg. A dolgok néha maguktól is megoldódnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.31.
csillagjegy horoszkóp

December 30.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Erős elhatározásai és elvei óriási viták kiváltói lesznek, de a csillagok szerint ennek ellenére jó irányba vezet az út. Mostani lelki erejével képes megvédeni a véleményét, ami például szolgálhat mások számára is. Kedvesével ismét megtalálják az összhangot.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Valamiért kényelmetlenül érzi magát a bőrében, de a barátai ezt nem igazán veszik észre és segítségért fordulnak önhöz. Nem olyan nagy kérések ezek, tegye meg értük. Végül is ön általában a védőbástya mások életében.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Használja ki ezt a pár napot, amikor nem kell csak a kötelességeire figyelnie. Pihenjen, sétáljon. Hagyja az idegeskedést másokra. Úgy dönt, hogy elmondja kedvesének, mit és hogyan szeretne ettől a kapcsolattól, de jó lesz egy kis önkritikát is gyakorolni.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ma könnyen elveszhet a részletekben, ha szeretne megoldani valamit, ezért jobb lesz venni egy nagy levegőt és alaposan átgondolni, hogy mik legyenek a következő lépések. Körültekintő természetének köszönhetően jobban tud most vigyázni az egészségére is.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Néha azt gondoljuk, hogy ha hibáztunk, azt már soha többé nem tudjuk kijavítani, de ez nem így van. Soha nincs veszve teljes egészében semmi! Most is maradt még egy kis lehetősége helyrehozni a tévedését. Higgye el: sokkal több lehetősége van a jó életre, mint gondolná!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Érdemes ma a részletekre is nagyon odafigyelni, ugyanis ezek adják meg ma az élet apró örömeit. Lehet, hogy mások számára unalmas az, amit ön kifejezetten élvez. Mindenki törődjön a saját életével, így ön se engedje, hogy a környezete véleménye befolyásolja.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Itt az ideje, hogy végre szellemi tevékenységet folytasson. Készen áll a párbeszédre és a megoldásokra még azokkal is, akikkel mostanában nem ápolt baráti viszonyt. Családján belül se húzódjon vissza a csigaházba, törekedjen inkább a békére, a megoldásra.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A következő hetek és hónapok mottója lehetne az, hogy higgy, de ellenőrizz! Bármilyen szerződés aláírása előtt alaposan olvassa el az apró betűs részeket, hiszen ezek figyelmen kívül hagyása később nagyon is megbosszulhatja magát. Csak lassan, nyugodtan!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ami a felnőtt hozzátartozóit illeti, ön senkiért sem vállalhat felelősséget, csak el tudja mondani a véleményét, ha kérdezik. Éppen ezért, ha úgy alakul, nem érdemes senkivel sem vitába szállni, inkább vonuljon félre és várja ki, amíg elül a vihar.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Bármennyire is szeretnénk, néha nehéz rendet tenni a saját életünkben is. Ha úgy érzi, elakadt, nem tud többet tenni a béke és megértés érdekében, akkor álljon meg, csendesedjen el és csak figyeljen. A dolgok néha maguktól is megoldódnak.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Bizonyos körülmények elfogadása nem jelenti azt, hogy vereséget szenvedett, sokkal inkább arról van szó, hogy néha érdemes hagyni, hogy csak sodorjanak az események. Ha mindig, mindennek ellenállunk, az azt jelenti, elzárkózunk a változástól, pedig az senkinek sem jó.

Halak

II. 20.–III. 20.

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége.” (Arisztotelész). Ezeket a szavakat érdemes lesz megjegyezni és mindent megtenni a saját érdekében. Itt az idő, hogy lemondjon a rossz, egészségtelen szokásairól és hasznosabbakra cserélje őket.

 

December 31.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma valahogy sokkal kevesebb az energiája, mint máskor, ám a kisebb nehézségek ellenére is mindent el tud majd intézni. Ne izguljon. Mivel érzelmei elragadják, próbálja meg kontrollálni őket. Szeretettel, megértéssel forduljon a közeli emberekhez.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Még ön sem érti, hogy honnan jut eszébe ez a sok, megfelelő szó, amivel ma ki tudja fejezni önmagát. Jó passzban van, mindenkivel szót ért és ez hatalmas boldogsággal tölti el. Kedvesével is rendezni tudják a sok félreértést. Itt a boldogság.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ellepik a napi feladatok, és ez nem tölti el feltétlen boldogsággal, ám így is, úgy is minden a helyére kerül. Ahogy az idejéből és az energiájából kitelik, oldja meg a dolgokat, aztán indulhat készülődni, ünnepelni. Várja bizalommal az új esztendőt.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Mutassa meg újra a világnak, hogy ön kitartó, megbízható ember. Ha ugyanis ezt ön sem hiszi eléggé, akkor mások is így lesznek vele. Kissé elege van a családi idillel együtt járó korlátokkal, ezért szinte lázadni fog. Nem akarja másokért áldozni magát.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Természetes szerénysége, visszafogottsága vonzza az embereket. Többet szeretnének tudni önről, mint amennyit láttatni enged. Családjával remek összhangban vannak, örülnek egymás társaságának. Gyermekei felé mutasson egy kissé nagyobb érdeklődést.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Szánjon időt a családjára, kérdezze meg tőlük, hogy vannak, mi foglalkoztatja őket mostanában. Ha ezek a beszélgetések csupán néhány percben merülnek ki, az sem baj, a lényeg, hogy érdeklődéssel forduljon a szerettei felé.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A mai napot nyugodtan szentelje a harmóniának és a szépségnek. Jót fog tenni a lelkének és a külsejének is. Munkahelyén valaki kavar a háta mögött, de ön nyugodtan forduljon vele szembe és kérdezze meg, miért teszi ezt? Jót fog tenni ez a nyíltság és önbizalom.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ha elfogadná végre, hogy a kedvesének is lehet saját véleménye, ami igencsak különbözik az önétől, akkor máris egy nagy adag feszültséggel kevesebb lenne önök között. Értse meg: nem a vitát keresi az, aki őszintén ki meri fejezni a kétségeit.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Legyen rugalmasabb, hiszen ön is tapasztalja, hogy valamiért nem úgy haladnak a dolgok, mint ahogyan azt eltervezte. Változtasson taktikát és gyorsabban célt érhet. A nagy igyekezet közben azért lassuljon le, sétáljon sokat és ha teheti, szaunázzon.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szétszórt kissé, de ez megesik néha. Fogadja el a helyzetet, ne küzdjön ellene. Ha szomorú vagy kételyei vannak, nyugodtan ossza meg a gondolatait egy önhöz közel álló emberrel. Ez sokat fog segíteni a hangulatán.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ideje összeszedni minden erejét és továbblépni, mert így nem tudja tovább élni az életét. De ezzel ön is tisztában van és hajlandó lépni a változásért. Hamarosan megtapasztalja, hogy képes irányítani az életét, és ez erőssé teszi.

Halak

II. 20.–III. 20.

Az álmai üzennek, mégpedig a megoldásokat. Ha felkel, írja fel, amire emlékszik, mert jól jöhetnek még ezek a gondolatok. Önbizalma most segíti önt abban, hogy újra nyisson az emberek felé és ez duplán vonzóvá teszi a környezete szemében.





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás