RETRO RÁDIÓ

Jobb, ha vigyáz a Bika, ma minden titka kiderülhet





Még az is lehet, hogy jól sül el és nem éri kellemetlenség.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.23.
horoszkóp

2021. január 23.

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma az Ikrekbe lép. Kipihenten ébred, és úgy érzi, a világ a lábai előtt hever, ma mindenre képes lehet. Azért ne legyen elbizakodott: csak akkor tud hódítani, ha az önbizalma kedvességgel párosul. Ez esetben valóban mindent elérhet!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma kitudódhat egy olyan dolog, aminek egyáltalán nem örül. Vagy azért, mert önre nézve kellemetlen, vagy azért, mert olyan titokról van szó, amivel ön jobban járt volna, ha rejtve marad mások szeme előtt. Ettől függetlenül még jó is lehet ebből.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold ma már az Ikrek jegyébe lép. Az enyhe kifejezés, hogy szétszórt a mai napon. Mintha a tenger árasztotta volna el, olyan az asztala, a lakása. Sohasem késő azonban elkezdeni a rendrakást!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne gondolkodjon olyasmin, amire aligha talál most rögtön megoldást. Van, amit jobb az időre bízni, főleg szerelmi ügyekben. Különösen igaz van ez, ha távkapcsolatban kénytelen élni. Ne aggódjon, lesz ez másképp is!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csalódhat valakiben, meglehet egy igen közeli ismerősében. De, ha végiggondolja, hogy ez milyen jelentőséggel bír az életében, be kell látnia, hogy nem is olyan nagy a csalódás. Ha fontos önnek ez az ember, akkor pedig beszélje át vele a dolgot.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerelmi életében bonyodalmas helyzetekre számíthat. Vigyázzon, mert tudtán kívül egy szerelmi háromszög tagja lehet... Ezért, ha ma flörtölnek önnel, legyen nagyon óvatos! Jobb a békesség, bármily ígéretes is a kaland.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem akarja felvállalni a véleményét, mégis úgy hozza a sorsa, hogy az nyilvánosságra kerülhet. Ha így van, bizonyára azért van így, hogy megtanuljon végre kiállni magáért és a gondolataiért. Nem lehet mindig kikerülni a harcot.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma is, mint mindig, fontos önnek, hogy az igazság győzzön. A temperamentumát, harciasságát már megszokták, ám egy valamivel mégis meglepheti a támadóit. A szokásosnál is higgadtabban és ütősebben érvel.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az Ikrek-hold miatt a gondolatai, érzései kissé csapongóak. Nehezen dönti el, mire is vágyik valójában, ez pedig értelmetlen viták forrása lehet. Fókuszáljon az igazán fontos dolgokra, és találja meg a szépet az életében.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A jegy szülötte kissé gyanakvó természet: nagyon jó ajánlatot kaphat, ön mégis megpróbál a sorok között olvasni, hogy meglássa, hol van a rejtett buktató, a csapda. Nem fog ráakadni. Ma tényleg minden olyan rózsás, mint amilyennek látszik.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy kissé nehéz természetű emberrel kellhet találkoznia ma, ám ön profi módon veszi az akadályokat. A végén olyan jól bánik az illetővel, hogy szinte lekenyerezi őt. Csak aztán vigyázzon, hogy tudjon tőle szabadulni majd!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma ön igazi angyal, mindenki számíthat önre, mindenkinek segít. Megbízható, és ráadásul vág az esze, mint a borotva. Ezért nehéz helyzeteket könnyedén át tud látni, könnyen találja meg a megoldásokat.





Ezeket olvastad már?
Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás