RETRO RÁDIÓ

Ideje rendezni a párkapcsolatát a Nyilasnak





Eljött az idő, hogy megoldást találj a párkapcsolati problémáidra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.30.
horoszkóp

2022. szeptember 30.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Közérzete egy régi barátságnak köszönhetően javuló tendenciát mutat. Talán volt némi viszály az utóbbi időben kettejük között, de mivel belátta a barátja igazát, és ezt el is mondta neki, számíthat arra, hogy minden olyan lesz, mint rég. Vagy még jobb.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma már nem várhat tovább: végre őszintén meg kell mondania a véleményét valakinek. Lehetséges, hogy emiatt veszekedésbe is kell bonyolódnia, de ez a kulcsa annak, hogy fejlődjön, továbblépjen. Ezzel a másiknak is segít.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A mai napon legszívesebben ki sem mozdulna az otthonából, de sajnos ma nem engedhet meg magának efféle luxust. Ha azonban egyszer elindul, a régi ereje visszatér, és már senki nem tudja megállítani a lendületét. Sikeres lesz, bármit is tesz.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Egy kicsit magával is kellene foglalkoznia, mielőtt magára veszi a világ gondját és terheit. Ápolja egy kicsit a lelkét, például úgy, hogy reggel egy kis meditálással, ellazulással kezdi a napot.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ön jobban kedveli az aktivitást a passzivitásnál: hát a mai napon lesz alkalma igazán tevékenynek lennie. Szinte hajnaltól alkonyatig megállás nélkül lót-fut, szalad, ügyeket intéz. Estére ne tervezzen semmit: nem marad már ereje rá.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ne idegeskedjen azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ha így tesz, valóban bevonzhatja azt a rosszat, amitől fél. Persze nehéz nem gondolni a fehér elefántra. De ha mondjuk töprengés helyett cselekszik, akkor máris kizökken a negatív gondolatiságból.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Kiegyensúlyozott, de nagyon aktív napra számíthat. Csodálatos módon bírni fogja az iramot, legyen az bármily megerőltető. A nap végén még valami kellemes meglepetés is várja. A barátok ma nagyon vonzódnak önhöz.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Kedvetlenül vág ma bele a munkájába, de jól teszi, ha igyekszik mégis minél előbb túllenni rajta. A délután váratlan meglepetéssel szolgálhat. Annál felhőtlenebbül vetheti bele magát az örömökbe, minél kevesebb kötelessége maradt hátra.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A párkapcsolati problémáira akkor talál megoldást, ha van bátorsága a saját hiányosságaival is szembenézni. A „mindig mindent a másikra kenek” stratégiája már nem működik. Annál is kevésbé, mert már ön is belátja, ez nem igaz.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Minden vihar után kisüt a nap, így az ön életében is várható végre valamilyen kedvező fordulat. Talán a munkájában, a munkatársait illetően élheti meg ezt a jót. Egy új kolléga, vagy éppen egy egészen új munkakör, munkahely formájában. De az is lehet, hogy a magánéletében következik be a pozitív fordulat.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Végre örömmel teli napra számíthat. Valamelyik ismerőse már kora reggel felvidítja, még valami különleges meglepetésben is részesülhet. A főnöke ma megengedő, lágyszívű, és még annál is több. A jövője ma valahogy szóba kerülhet.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Még ha fárasztónak érzi is, használja ki az adódó lehetőséget: kellemesen fog csalódni. Párjával meddő vitákba keveredhet anyagiak miatt. Próbálja meg elfogadni az érveit, és bízzon a szerencséjében! Jól járhat!





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás