Kos
III. 21.–IV. 20.
Légy diplomatikusabb, kontrolláld a mások tetteire adott reakcióidat. Ez most nemcsak azért fontos, hogy jobban együtt tudj működni a körülötted lévő emberekkel, hanem itt már a hírneved is veszélyben lehet. A héten valaki el akarja csavarni a fejedet. Rajtad múlik, hogy benne leszel-e a kalandban.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Sok a vita a pároddal, de most csak magadra hallgass ennek a kérdésnek a megoldásában. Ez nem a szakítások ideje. A csillagok azt üzenik, hogy egy kis közös utazással, kirándulással, randizgatással, egymásra figyeléssel könnyedén újra közel kerülhettek még egymáshoz. Ne feledd: jobb, ha most nem veszed észre a partnered szeszélyeit.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Úgy érzed, már nem tudod, mit tehetsz a kapcsolatodért, ezért a barátaidhoz fordulsz tanácsért. A kompromisszumok segítenek leküzdeni az átmeneti válságot, persze, ha vannak még komoly érzelmek egymás felé. Légy azonban résen, mert akad a napokban egy buzgó hódolód, akinek nem is tudsz majd hirtelen mit kezdeni a hevességével.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Itt az ideje, hogy fontos döntéseket hozz a szerelmi életedben. Előfordulhat, hogy a túlzott kitartásod elriasztja a rajongásod tárgyát, fogd tehát kissé vissza magad, és vedd figyelembe „a kevesebb néha több” elvét. Ha magányosnak is érzed egy ideig magadat, mert nem olyan ütemben haladnak a dolgok, mint szeretnéd, vissza ne térj a régi kapcsolatodhoz!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Támogatnod kell egy szeretett személyt a szomorúság pillanatában. Légy óvatos, mert a nézeteltérések komolyabb veszekedést okozhatnak a partnereddel, és ezek a viták hosszabb mosolyszünetet is hozhatnak. Aki még csak keresi az igazit, az a napokban, egy nagyobb társaságban találkozhat egy érdekes emberrel. Nem lesz szerelem, de óriási szenvedély, az igen.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Kerüld a vitákat, különben komolyabban összezörrenhettek a másik feleddel. Előfordulhat, hogy a kedvesed úgy dönt: szeretne ideiglenesen elköltözni tőled, mert ki kell szellőztetnie a fejét a józan döntésekhez, ám a csillagok azt üzenik: győzd meg az ellenkezőjéről. Az egyedülállók valakivel telefonszámot cserélnek, ám az első randi felemásra sikeredik.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Kellő erőfeszítéssel képes leszel kezelni a régi konfliktust, ami volt köztetek, ennek ellenére egyelőre semmi esetre se gondolj még a házasságra. Romantikus ügyekben hallgass a belső hangodra. És bár sikerült újra felébreszteni az elhalványult szenvedélyt és talán a szerelmet is, most hagyd a jövőt, a tervezést! Élvezzétek csak egymás társaságát!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Belekerülhetsz egy olyan szerelmi háromszöbge, amelyre sosem vágytál. Próbáld meg kerülni az elkövetkezendő időszakban az idegenekkel a flörtölést, mert minden lépésed közelebb visz a szakításhoz. A csábítás mindenesetre nagy lesz körülötted, ugyanis valaki azt is bevallja majd neked, hogy régóta szerelmes beléd.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Éppen ebben az időszakban nem lenne kedvező a közös életkezdés azoknak a pároknak, akik a kapcsolatuk elején vannak. Utazzatok inkább, hogy jobban megismerjétek egymást, vagy csak egyszerűen legyetek sokat egymás társaságában. Ami az egyedülállókat illeti, várj picit az intim együttléttel, a sietség ugyanis elronthatja a jól induló kapcsolatot.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Bármit is szervezel erre a hétre, erőltesd meg a fantáziádat! Az intim problémák megzavarhatják az összeszokott párok közös életét, sok konfliktus kerekedhet, ám a félreértések elkerülése érdekében jobb, ha most is a kommunikációt helyezitek előtérbe. Ami az egyedülállókat illeti, ne várj túl sokat a másiktól, hiszen még csak ismerkedtek!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ha a meghittség hirtelen elillant a kapcsolatotokból, azon nagyot segíthet a fokozott figyelem, udvarlás a másik fél felé. A csillagok azt üzenik, hogy a napokban a szenvedély győzni fog a romantika felett, de ezt most nem bánod. A féltékenykedést űzd el a gondolataid közül, hiszen ha igazán magadra vagy a kapcsolatotokra nézel, rájössz: nincs okod rá.

Halak
II. 20.–III. 20.
Aki ennyire vágyik az elismerésre, a bókokra, az kezdjen el jobban odafigyelni a megjelenésére! Ezen a héten a fiatal párok nehezen tudják majd megérteni egymást. A kompromisszumok segítenek a válság leküzdésében, ám ehhez mind a kettőjüknek érezniük kell a szerelmet, az elhivatottságot. A szinglik nem lesznek túl népszerűek a héten az ellenkező nem képviselőinél.