Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Cselekedeteiben a szokásosnál is nagyratörőbb lehet. A reményeit azonban nem ártana egy kissé kordában tartani. Ne akarjon idő előtt kitúrni a helyéből a magasabb pozícióban lévőket. Várja meg, míg elérkezik az ön ideje!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Higgye el, nincsenek megoldhatatlan problémák. A legtöbbet amúgy is magának kreálja az ember, és nagyon görcsösen tud is ragaszkodni hozzájuk. Ma az elengedés szolgálja a legjobban az érdekeit.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hol túl nagyvonalúan, hol meg túl zsugorian bánik a pénzével. Ezért a párja esetleg kiszolgáltatva érezheti magát, ha ön vezeti a családi kiadásokat. Beszéljék meg közösen minden hó elején a pénzügyeket!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Skorpióba lép. Jobban meg kellene fontolnia, mit mond, hogyan fejezi ki magát. A hallgatósága ugyanis hajlamos lehet a túlérzékenységre, és arra, hogy valamiképpen félreértsék önt. Apróságokon összekapni kár volna, hallgatni jobb volna.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Folyton ellentmondásos helyzetekbe keveredik. Ön talán úgy érzi, hogy sokan bántják, provokálják, de valójában ön is szeret kihívóan viselkedni. A lelki fejlődésének azonban jót tesz ez a kényszeres harc.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Gondolatai folyton elkalandoznak, nem is tud úgy tevékenykedni, ahogy szeretne, ahogy azt szabályosnak és elfogadhatónak tartaná. Ám nem minden a szabály: ma engedjen meg magának több szabadságot, lazítást!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Akkor tud igazán elemében lenni, és kibontakozni, ha barátságosnak érzi azt a légkört, ami körülveszi önt. Valaki nemcsak a szavai vagy a tettei miatt lehet különösen antipatikus önnek, hanem valahogy a kisugárzása miatt is. Hallgasson a megérzéseire, és legyen óvatos vele!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Skorpióba lép. Túlságosan kritikusan viselkedik, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevennie a másik emberben. Adjon több esélyt a másiknak! Álljon le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretne. Hamarosan megváltozik a véleménye.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A munkahelyi népszerűségét annak köszönheti, hogy sok nehéz helyzetet humorral old meg ott. Ami a kollégáit felvidítja, a társát sajnos lassan inkább dühíti. Nem viccelődhet mindenen. Van valami, amit komolyan kellene vennie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön általában szereti kézben tartani az eseményeket, az irányítást. Ám van olyasmi, amire csak az idő adhat megoldást. Már, ha a legjobbat akarja magának, mert azt bizony ki kell várnia, és magában is meg kell érlelnie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szereti a kreativitást, kihívást jelentő feladatokat. Ugyanakkor szorongást érez, ha nem biztos mindenben, amit csinál. Ezt a kettősséget úgy tudja csak feloldani, ha időről-időre maga kér új lehetőségeket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hiába minden érv, valamiben érzi, hogy az intuíciójára kellene hallgatnia. Jobb, ha kihátrál ebből a szituációból, mert a megérzései nem tévednek, tényleg óvatosnak kell lennie.