RETRO RÁDIÓ

Ne idegeskedj, lazíts inkább! Szükség lesz rá, sok ma a meló, kedves Szűz!





Sok munkával telik a napja a Szúznek, ami miatt türelmetlenné, kiegyensúlyozatlanná válhat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.22.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A világ felbolydult ön körül. A munkahelyén mintha szüntelenül falakba ütközne, örökösen süket fülekre talál. Pedig úgy érzi, öné a biztos megoldás. Kérjen külön beszélgetést a főnökétől! Ma meghallgatásra találhat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy távoli rokona, vagy ismerőse sokat gondol önre. Ezért aztán nem is véletlen, hogy önnek is az eszébe jut, és végre fel is hívja őt. Ez a beszélgetés talán egy életre emlékezetes lehet, mert olyan mély kérdéseket érintenek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélte.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Rák jegyébe lép a mai napon. Bizonytalannak érzi a jövőjét, és éppen ez a gátolja meg önt abban, hogy tettrekésznek és cselekvőnek mutatkozhasson. Pedig mindig van lehetőség!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Az idők sajnos a kelleténél is változékonyabbak, de különösen a főnökeivel szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos itt csak maga húzhatja a rövidebbet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sok munkával telik a napja, ami miatt türelmetlenné, kiegyensúlyozatlanná válhat. A felesleges idegeskedés helyett inkább próbálkozzon a lazítás valamilyen formájával. Jógázzon, vagy legalább sétáljon egyet az ebédszünetben!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagyon nem szereti, ha ellenőrzik, ha folyton megkérdőjelezik a hitelességét. Ma mégis el kell viselnie valakinek a vizsgálódását. Ha igazat mondott, akkor már előre biztos lehet a pozitív eredmény felől.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold ma már a Rák jegyébe lép. Ma jobban teszi, ha semmilyen érzelmi viszonyulást nem tanúsít a munkahelyi dolgok iránt. A hűvös kívülállás lehet az egyetlen út, mert az indulatos viselkedéssel csak ront a helyzetén.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon egy aprócska rossz szóval, vagy félresikerült tréfával is megbánthatja a társát, vagy kollégáját. Ha úgy látja, hogy így van, ne hagyja annyiban a dolgot. Egy gyors bocsánatkéréssel még mindent jóvá tehet. Sőt: jobbá!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön egy igen racionális embernek érzi magát, szeret tudatosan cselekedni. Azt azonban még ön sem tudhatja, hogy a látszólag ésszerűen hozott döntései mögött milyen tudattalan mozgatók is vannak. Ne tegyen elhamarkodottan semmit!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön nem szereti a köntörfalazást: egyből a lényegre tér, ha el akar érni valamit. Bizonyos típusú emberek azonban ezt támadásnak érezhetik. Tegyen több tiszteletkört, mielőtt a lényegre tér.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Rák jegyébe lép. Megvalósulhat valami, amiben nem is reménykedett, vagy más úton-módon nyilvánul meg a szerencséje. Talán egészen apróságokban, de az biztos, hogy jókedvre hangolja a mai nap.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás