RETRO RÁDIÓ

Ami ma vár a Rákra, az minden eddigin túltesz





Még szerencse, hogy a Ráknak megvan az a jó tulajdonsága, hogy mindenben meglássa a jót vagy a jóra fordítás lehetőségét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.07.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Bak jegyébe lépett. Az eddigi sérelmeit végre sikerül feldolgoznia, és most már talán arra is rájön, hogy nem volt érdemes megsértődnie apróságok miatt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jó hangulatát elronthatja egyik barátja. Vagy mert pletykálkodni akar, vagy mert úgy elárasztja a problémáival, hogy már a saját gondjaira alig jut idő.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. Nehéz feladat elé állíthatja mostanság a sors, de ne aggódjon egy pillanatig sem, megbirkózik vele. A kihívást talán épp azért kapja, hogy felmérhesse az erejét. Maga is meglepődik, miféle képességei vannak.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A párkapcsolatát illetően már-már megszokta a fordulatosságot. Amiben ma lehet része, azonban minden eddigin túltehet. De önnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy mindenben meglássa a jót, vagy a jóra fordítás lehetőségét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehezen viseli el, ha megzavarják a nyugalmát. Ma mégis össze kell szednie minden türelmességét, ha bírni akarja a nehézségeket. A családi békét fenyegeti veszély. A higgadtságán múlik, hogy lesz-e belőle baj, vagy elsimul.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Bakban jár. Sok nehézségen vannak túl kedvesével. Ne bánjon semmit: ami nem pusztította el a kapcsolatot, az csak megerősítette azt, fogja fel úgy, mint próbatételt. Az összefogásban így még erősebbek lesznek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az is kellemetlenül érinti, ha nem veszik komolyan az ötleteit, de ezúttal az is sok gondot okoz majd, ha azt mondják: tegye, amit jónak lát. Nyugodtan kérjen tanácsot, ha nem tud választani két lehetőség közül!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobban végig kellene gondolnia, kivel milyen kapcsolatban, viszonyban van. Általában bízhat a megérzéseiben, és jó emberismerőnek mondhatja magát. Most azonban valaki kifog az éleslátásán. Vigyázzon a hízelgőkkel!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Fontos barátságokat köthet mostanában. Arra azonban ügyelnie kell, hogy a társát ne tegye ezekkel féltékennyé. A szabadságát őrizze, de a gyengédséget ne tagadja meg attól, akinek a legtöbbet köszönhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jól teszi, ha ma különösen erős lelki páncélzattal vértezi fel magát. Olyan helyről érheti támadás, ahonnan a legkevésbé várta volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyen elnéző, de határozott!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehéz hét áll ön előtt, ezért jól teszi, ha a mai napon alaposan rápihen a készülődésre. A lelki és testi feltöltődésre azért is szüksége lehet, mert a szervezete is nagyobb terhelésnek lesz kitéve.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A belső béke megteremtése a feladata még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érik. Önben megvan azonban az a képesség, hogy a rosszat is jóra tudja fordítani, és ki tudja magát húzni a slamasztikából.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás