RETRO RÁDIÓ

Skorpió! Ne élj vissza a kedvesed jóhiszeműségével!





Ha így folytatja a Skorpió, valószínűleg, kirakják a szűrét! Ez már szemtelenség, amit művel! A Vízöntő olyan személyre pazarolja az idejét, aki nem érdemli meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.17.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Az egyetlen dolog, amit a héten megkövetelnek tőled, az az, hogy ott legyél a megfelelő helyen és időben. Eleinte kivitelezhetetlennek tűnik a feladat, de aztán mégis szerencséd lesz. A vágyott randi lassan körvonalazódik, csak bátrabbnak kellene lenned!

Fotó: GettyImages

Bika

IV. 21.–V. 20.

Merj hinni a szerencsédben! Minél erősebb a hited, annál jobban be tudod vonzani a jó dolgokat. A héten lesz pár helyzet, amikor kockáztatnod kell majd, de a csillagok azt üzenik: dönts bátran, de észszerű keretek között! A családod melletted áll, bármi is legyen a vége!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A környezetednek most egyáltalán nem biztos, hogy tudnia kell, mennyire vagy magabiztos, vagy sem. Nyugodtan vágj határozott arcot, hogy lássák az elszántságodat! A kedvesed felé is tehetsz pár céltudatos lépést: szervezz programot te, ne hagyd, hogy a héten ő irányítson!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Zavarodottságot és komor hangulatot hoz ez a hét, mert elbizonytalanodsz a jövőbeni terveidben. Lehetséges, hogy rossz irányba haladsz. Jobb lenne leülni és alaposan átgondolni az eddigieket! A kedvesed segíteni fog átvészelni ezt az időszakot is! Fogjátok erősen egymás kezét!

Fotó: Shutterstock

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Több lehetőséged is van: leülni és siratni az elszalasztott lehetőségeket, vagy felállni és új utakat keresni, amelyek olyan irányba viszik az életedet, ahogyan azt már régóta szeretnéd. Mit választasz? Csak rajtad múlik! A párod értékelné, ha látná: erős ember van mellette!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A héten a legegyszerűbb dolgok is érthetetlenséget és zavart keltek benned. Ha lehet, kerüld a bonyolultabb feladatok megoldását! Hivatkozhatsz fáradtságra, kimerültségre, a lényeg, hogy kíméld magad! Otthon kifejezetten örülnének egy közös kiruccanásnak!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Már látod a fényt az alagút végén, és tudod, hogy nemsokára eléred a rég vágyott célodat. Sokat harcoltál érte, ezért nem is kell azzal foglalkoznod, hogy mások mit gondolnak erről, hogy helyesnek tartják-e vagy sem. A héten légy óvatos a pénzügyekkel, ha lehet, inkább ne költekezz!

Fotó: Shutterstock

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Bár lenne miért magyarázkodnod otthon, ezt mégsem kérik tőled. Éppen ezért, jobb, ha meghúzod magad, és nem élsz vissza a végletekig kedvesed jóindulatával! Ha folytatod ezt az utat, valószínű, elveszíted ezt a kapcsolatot. Jobb lenne a tisztességes hozzáállás!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Remek időszak lenne ez arra, hogy hangulatos fészket készítsetek a kedveseddel! Tele szeretettel, szerelemmel! Valami viszont ingadozik benned, amit magad sem tudsz megmagyarázni. Ha ez így van, akkor inkább hallgass és figyeld őt, magadat. Eljön a megoldás!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Úgy érzed, a következő lépéseidnél az ösztöneidre kell hagyatkoznod. Jó gondolat, de talán felelőtlenség. Mindet csak az intuíciókra bízni nem lenne ésszerű. Sokan szeretnének most tanácsot adni neked. Udvariasan hallgass végig mindenkit, a felelősség viszont így is a tied.

Fotó: Shutterstock

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Szenteld a figyelmedet a munkádnak, s mindent probléma és fennakadás nélkül megoldasz. Remek időszak lesz a hivatalos ügyeid intézésére és a nehezebb feladataid megoldására. Ami a szerelmet illeti, valószínűleg túl sok energiát pazarolsz arra a személyre, aki ezt nem értékeli.

Halak

II. 20.–III. 20.

Mozgalmas heted lesz, tele nagyobb feladatokkal, próbatételekkel, de végül mindent megoldasz. Az embert próbáló hétköznapok után viszont jöhet a felfrissülés, a megnyugvás. Kellemes napok várnak rád a szerelmeddel, igaz, addig azért állnod kell a sarat!





Ezeket olvastad már?
Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás