Nem muszáj másokkal törődnöd, de magadnak ismerd be, hogy hibáztál





Te tudod a legjobban, hogy a hazugság csak hazugságot szül. Ha önmagadnak is hazudsz, azzal pedig végképp belebonyolódsz a dolgokba. Nem kell mindenkinek beismerő vallomásokat tenned, de önmagadnak igen. Ez a kezdet a változáshoz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.28.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Nap és a Jupiter fényszöge vegyes hatást kelt. Egyrészt hozhat szerencsés helyzeteket, másrészt ezeket el is puskázhatjuk, ha nem vagyunk elég fegyelmezettek. Márpedig a Kosnak épp ezzel szokott gondja lenni. Tudatossággal elkerülheti a bajt!

 

Bika (04. 21.–05. 20.)

A munkahelyi vitákban jobb lenne több bölcsességet mutatnia és kevesebb szenvedélyt. A személyes ellenérzések most rossz tanácsadói lehetnek. Inkább legyen kicsit számítóbb és elnézőbb is egyben!

 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A munkahelyi konfliktusok most édes ízekkel színesedhetnek: valamilyen szerelmi históriába is keveredhet, de ha okos, akkor inkább a pénzügyek terén veti be magát. Jó szimatának, ösztöneinek köszönhetően most remek lehetőségeket vehet észre, és ki is aknázhatja azokat.

 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Szükségét érezheti annak, hogy kitárulkozzon valaki irányába. Egyszerűen nem bír tovább magában tartani valamit, vagy valamilyen kétsége miatt kell valaki véleményét kikérnie, akiben igazán megbízik. Számíthat a megkönnyebbülésre.

 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Nagy várakozással tekint az ön előtt álló nap elé. Minden oka megvan a készülődésre, valamilyen reménye ma valóra válhat, fogadja el azonban azt is, ha nem teljesen és egészében. A részeredmény is eredmény, a többi majd meglesz később.

 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ne essen kétségbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt ön elképzelte. A változás mindig váratlanul csap le önre, és ez bizonyára most is így van. Inkább azt keresse, mi lehetne, ne azt, hogy mi maradt el. Legyen figyelmes!

 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Újabb fordulóponthoz érkezhet ma a szakmájában. A hivatás, vagy amit eddig annak vélt, talán már a múltat képviseli az életében. Azért, mert ennek már nem látja hasznát, még nem jelenti azt, hogy ön haszontalan. Keresse az újat!

 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ön tudja a legjobban, hogy a hazugság csak hazugságot szül. Ha önmagának is hazudik, azzal pedig végképp belebonyolódik a dolgokba. Nem kell mindenkinek beismerő vallomásokat tennie, de önmagának igen. Ez a kezdet a változáshoz.

 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Nap és a Jupiter fényszögét kiáradó érzelmes, nagy lehetőségek, de mindent elsöprő szenvedély is jellemez. Az ön tudatosságán is múlik, hogyan éli meg, hogyan kezeli ezt a nagy energiát. Egy biztos: arra nagyon kell ügyelnie, hogy józanul, higgadtan gondolkozzon.

 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Rengeteget dolgozik, ezért elhanyagolja régi barátait, amiért megneheztelhetnek önre. A neheztelésüknél is nagyobb baj az az űr, ami önben keletkezik a hiányuk folytán. Tegyen róla, hogy ez ne így legyen!

 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Sok munkát sózhatnak a nyakába ma a munkahelyén, mégis inkább örülnie kellene ennek, mintsem bosszankodnia. Igaz, talán nem tud olyan korán szabadulni, mint szerette volna. De meglesz a haszna, nagyon is kézzel foghatóan.

 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Egyrészt a szerencse kegyeltjének érezheti magát, másrészt viszont túl nagy felelősséget is róhatnak most önre a csillagai. Az önön múlik, hogy vállalja-e a megmérettetést. Félő azonban, hogyha kihagyná, később megbánna tettét.





Ezeket olvastad már?
70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás