RETRO RÁDIÓ

Mi a horoszkópja kiszemeltednek? Valamit tudnod kell róla randi előtt





Mindannyian abban a reményben megyünk el az első randevúkra, hogy megtaláljuk a tökéletes társat, de nem tudhatunk meg mindent egyetlen találkozás során. Segítségül összeállítottunk egy listát arról, mivel érdemes tisztában lenni randi előtt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.04.
horoszkóp

Mielőtt egy Kossal romantikáznál, jó, ha tudod, hogy választottaddal figyelmesnek kell lenni. A csillagjegy szülöttjei imádják, ha bókolnak nekik. Ne habozz kimutatni érzelmeid és vágyaid! Olyan partnerre van szüksége, aki elismeri őt, ugyanakkor nyugalmat is biztosít számára.

Fotó: Shutterstock

A Bikák köztudottan önfejűek, ezt tartsd szem előtt, amikor találkoztok. Szükségük van a figyelemre, de olykor igénylik az egyedüllétet is. Elvárják, hogy kérés nélkül kedves legyél – legyen az egy figyelmes gesztus vagy ajándék – és olyan dolgokat csináljatok, amiket ők is élveznek.

Az Ikrek számára a személyiség fontosabb a külsőségeknél. Olyan kapcsolatot igényelnek, amely nem felületes, sokkal inkább intellektuális kihívást jelent. Ahhoz, hogy elbűvöld őket, kiváló kommunikátornak kell lenned és az sem árt, ha örömmel próbálsz ki új dolgokat.

A Rákok arra törekszenek, hogy valódi, számukra megnyugvást biztosító kapcsolatot alakítsanak ki párjukkal. Rendkívül érzékenyek, ezért szükségük van valakire, aki megérti és tiszteli őket. Azt akarják, hogy mindenben partner legyél, különben meghátrálnak.

Jól tudjuk, hogy az Oroszlánok erősek és függetlenek, ezért magukhoz hasonló párra van szükségük. Nem szeretik, ha valaki számonkéri őket, ugyanakkor nem félnek kimondani, hogy éppen mire vágynak. De ne aggódj, hihetetlenül nagylelkűek, kalandvágyók és szórakoztatóak.

A tisztánlátás és az őszinteség rendkívül fontos a Szüzek számára. Ha meginog a bizalmuk, felfedik énjüknek azt a részét, amelyet biztos, hogy nem akarsz látni. Emiatt nem tudnak akárki előtt megnyílni, olyan partnerre van szükségük, aki hosszú távon megbízható és elkötelezett irántuk. Ha melletted döntenek, életed legboldogabb időszaka következik!

A Mérlegek azt akarják, hogy mindenki szeresse őket. Olyasvalakire vágynak, aki megérti, hogy szükségük van másoktól pozitív visszajelzésre, sőt akár flörtölésre is, de ez nem jelenti azt, hogy hűtlenné válnak. Magabiztosak, gyakran változik a hangulatuk, de lépést kell tartani velük!

A Skorpióknak elhivatottságra és hosszú távú célokra van szükségük a szerelemben. A nagy Ő számukra megbízható és őszinte. Nekik aztán kimutathatod az érzéseid! Azt sem bánják, ha magabiztos vagy.

A Nyilasok függetlenségre vágynak, de közben egy olyan társra is, akivel jókat beszélgethetnek és megoszthatják tapasztalataikat. Szükségük van valakire, aki nyugalmat áraszt és akivel akár körbe is utazhatják a világot.

A Bakok nem bírják a drámát, ők következetességre törekszenek. Nagyra értékelik azt, akinek elmondhatják vágyaikat és aki mellett úgy érezhetik, hogy igazán élnek. Emellett a napi rutinban is partnerek, segítenek bevásárolni és egy jó kávézásra sem mondanának nemet.

A Vízöntőknek is vannak elvárásaik, de az a legfontosabb számukra, hogy szabadok maradhassanak és azt tehessék, amit a szívük diktál. Olyan párra vágynak, aki hajlandó kérdés nélkül megvalósítani – olykor furcsa – ötleteiket. Ha te vagy számára az igazi, sosem hagy cserben!

Tudnod kell, hogy a Halak elvárják a támogatást, de elmenekülnek, ha megfojtva érzik magukat a kapcsolatban. Szeretnék, ha csatlakoznál hozzájuk világuk felfedezésében, amihez megnyugvásra, szenvedélyre és figyelemre van szükségük. Jó megfigyelők, átlátnak a hazugságon.





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás