RETRO RÁDIÓ

Ennek a csillagjegynek ma senki nem tud ellenállni, így tud hódítani az Oroszlán





Különös kisugárzással csábíthatsz vasárnap.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.28.
horoszkóp

2021. november 28.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nem kell mást tennie, csak hagyni, hogy a sors kényeztesse. Nyereség érheti pénzügyileg, de persze ez nemcsak talált pénzt, vagy jó ételeket jelenthet. Bőség az is, ha sokan kényeztetik: törődéssel, szeretettel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha valamivel elégedetlenkedik a mai napon, próbálja meg kissé távolabbról, főként magasabbról, nagyobb összefüggéseiben szemlélni a dolgot. Képzeletben emelkedjen felül, a magasabb szempont nagyvonalúvá és megbocsátóvá tesz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma az érzései veszik át a hatalmat a gondolatai felett. Ez ritka pillanat önnél, használja ki a lehetőséget! Keresse fel azokat, akiket szeret, és végre ne az agyalós módján érintkezzen velük. Vannak dolgok, amikre nincsenek érvek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érdekes hírt, ajánlatot kaphat a mai napon, de nem szabad elkapkodni a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lép. Jól teszi, ha a kedvesét mindenképpen beavatja, mielőtt bármit is tesz. Ő kívül van, de valamiben tisztábban lát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon igen erős a kisugárzása. A bolygók közös erővel segítik hódítási terveit. Nincs is, aki ellen tudna állni a közeledésének. Az már más kérdés, hogy az illető milyen sokáig bírja majd azt a vibráló hangulatot, amit ön mellett tapasztal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nyugtalan, sehogyan sem találja a helyét. Márpedig, ha ez így van, akkor könnyen lehetséges, hogy valóban nem a helyén van. Talán máshol jobban érzi magát. Keressen ma alkalmat a kimozdulásra.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem igazán képes ma szavakba önteni, hogy mit is szeretne. Ezért akkor jár jól, ha ma különösen empatikus emberekkel veszi körül magát. Keresse a Halak jegyűek társaságát, vagy a Rákokat!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most könnyen megy minden: legyen szó kedvtelésből végzett szellemi munkáról, üzletről, vagy kihívást jelentő sporteseményről. A győzelem biztos, hogy az öné lesz. Csak egyet ne tegyen: ne hagyja ma magára a családtagjait!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Semmit ne hamarkodjon el a mai napon. Habár általában igaz a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, most mégis jobb a halogató technika. A munka megvárja. A mai napot szentelje a pihenésnek és a révedezésnek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Világmegváltó eseményekre ugyan nemigen számíthat ma, de azért mégsem múlik el eseménytelenül a nap. Van úgy, hogy a látszólagos semmittevésben történik meg az igazi mélység. Ma értékes felismerései lesznek. Hagyjon rájuk időt!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Soha ne feledkezzen meg arról, mik is voltak az eredeti céljai, még akkor sem, ha a világ minden kincsét terítenék is le ön elé. A kincsek nem fogják megvédeni a lelkifurdalástól. És a csábítás efféle eszközei nem is túl maradandók.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok meghívást kap, némelyiknek már nem is tud eleget tenni – vagy legalább is jó volna, ha párat lemondana, mert most fontosabb, hogy minél többet legyen a kedvesével, aki rossz passzban van.





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás