Kos (03. 21.–04. 20.)

Jól teszi, ha végre megpróbál valami újdonságot vinni a mindennapjaiba: a rutin már-már megőrjíti. Még akkor is, ha az alapvetően jó. A háztartási munkákat ma nem önnek találták ki. De bármilyen művészi tevékenységet igen!

 

Bika (04. 21.–05. 20.)

A bolygók végre új történéseket, másféle kalandokat hoznak az életébe. Ami eddig volt, az talán csak bevezetőül szolgál ahhoz, ami a valódi kibontakozást jelentheti.

 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mostanában minden erejével a változásra és a megújulásra törekszik. Ezt pedig csak küzdelem árán lehet megszerezni. Az sem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal.

 

Rák (06. 22.–07. 22.)

A munkatársainak, de leginkább a főnökeinek kellene látniuk az igyekezetet önben, ha meg akarja tartani a pozícióját hosszú távon is. A nagy tervek csak akkor sikerülnek, ha kicsit tud behódolni is.

 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ön nagyon rámenős, és ez mindig is segítette önt az élet harcainak megvívásában. De vigyázzon, mert valakinek nagyon szemet szúrhat az akaratossága. Talán épp egy másik Oroszlánnal akaszthatják össze a bajszukat a mai napon.

 

Szűz (08. 23. 09. 22.)

Szép nap áll ön előtt, minden ügyében kedvező fordulat várható. Nem valószínű, hogy ölébe fog hullani a sült galamb, de még a rossz is jó fordulatot vehet. Meg kell tanulnia másként értékelni a dolgokat.

 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Sok fontos és a későbbiekben jelentőssé váló találkozásra számíthat a napokban. Nézzen mindig az emberek szemébe, akikkel beszél, találkozik, mert ma valahogy jobb képességgel átlát rajtuk, a szemük ma önnek beszédesebb. Egyből kiszúrja a hazugot.

 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ön nem igazán a ráció embere, de ez a mai napra különösen igaz lehet. Valahogy eluralkodik önön a düh, és ez bizony nem jó tanácsadó. Legalább próbáljon meg megszabadulni ettől a rossz szokásától. Ma ebben is támogatják a csillagok.

 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A családi vitákban ma önnek kedveznek az erőviszonyok. Meggyőző érveket találhat, és a sors is úgy hozza, hogy azonnal alátámasztást nyernek az érvei. Ha mégis van egy kis ellenállás, akkor hagyja, hogy aludjanak rá egy napot.

 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma kevés kivételes pillanatban lehet része, de mégis, valahogy az egész nap olyan, ami kellemes hangulatokba ringatja. A nyugalom talán épp az eseménytelenségben rejlik. Nem vár semmit, nem történik semmi nagy dolog, de mégis boldog.

 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Habár úgy vág neki a napnak, hogy csak átvészelni akarja valahogy, mégis jobb, ha megpróbál pozitívan hozzáállni az önre váró megpróbáltatásoknak. Az nem megoldás, hogy mindig csak menekül. Egyszer le kell horgonyoznia.

 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma végre szép nap előtt áll. Az élet minden területén szerencsés lehet, és jól érezheti magát. Persze ez azon is múlik, hogy végre ne csak a múlton keseregjen. Ha így tesz, akkor nehéz lesz áthangolnia a lelkét a jóra.