RETRO RÁDIÓ

Mérleg, hagyd a komolytalan kapcsolatokat!





A Mérlegnek van egy világos célja és most el is érheti, hacsak nem engedi magát eltéríteni az előre megtervezett útról. Felesleges olyan személyekre pazarolni az idejét, akik csak kihasználják!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.26.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Néha dicsekedhetsz kicsit, főleg azért, mert a napokban különösen sikeres leszel, bármibe is kezdesz. Nyugodtan vond magadra a figyelmet és mutasd meg, hogy mire is vagy képes! Pontosan érzed, mi zajlik a szerelmed lelkében, de jobb, ha úgy teszel, mintha nem. Várd meg, amíg a saját akaratából elmondja, hogy mi aggasztja.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Különleges ragaszkodást érzel a napokban a lelki társad irányába vagy egy kedves más személy felé, de tudd, hogy ez nem azért van, mert mindenképpen rá akarsz telepedni a másikra, csupán élvezitek egymás közelségét. Ez az időszak remek alkalom arra, hogy olyan dolgokat csináljatok együtt, amiket mindketten élveztek.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Újra megtalálod a közös nyelvet egy munkatársaddal vagy egy közeli barátoddal, és ez annyira jól sikerül, hogy szinte vétek lenne kihagyni a remek lehetőséget egy kiváló kis szórakozáshoz, vagy közös vállalkozás indításához. Hívd fel nyugodtan a régi kebelbarátaidat, náluk lehet a megoldás egy új szerelem kezdetére!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Bármi is jár a fejedben, bármit is szeretnél a lelkedben, nyugodtan mond ki hangosan is, hogy meghallják, ahol kell. Akkor is, ha esetleg sutának érzed ezt a lépést! Gondolkodj el azon is, hogy milyen szerelmi kapcsolatot szeretnél. Komoly emberre van szükséged, nem szórakozásra. Biztosan érzed, hogy ez hamar eljön.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Komoly filozofálásba kezdtél, és nem vagy hajlandó ezt apró gondolatokra cserélni. Bosszantó lehet ez a viselkedés a hozzád közel állók számára, de az eredmény majd magáért beszél! Próbálj meg maximális rugalmasságot és toleranciát mutatni a számodra értékes emberek felé. Ha lazulsz picit, könnyebb lesz társat találni.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Valaki segített neked a közelmúltban. Mond el neki, hogy hiszel benne. Ez további, nagyszerű módja lesz a hálád kifejezésének, és ő is megerősítést kap az életében, mert most neki van erre szüksége. Jó lenne újra felvenni a kapcsolatot valakivel, akiről hosszú ideje semmi híred nincs. Talán nem véletlenül.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Apróságokkal ne foglalkozz a héten! Tedd félre ezeket a feladatokat későbbre. Figyelned kell arra, hogy minden erődet a célod elérésére összpontosítsd, és akkor minden menni fog, mint a karikacsapás. Világos céljaid vannak a magánéletedben is, ezért nem vagy hajlandó komolytalan emberekre pazarolni az idődet.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ha akarod, ha nem, a napokban világosan kiderül számodra, hogy ki az igazi barát. A szerelmi életed is kissé zavarossá, ködössé válik. Olyan dolgok történnek veled, amiket nem igazán értesz majd, mert túl sok kétértelmű megjegyzés, gesztus történik feléd. Próbáld megőrizni a nyitottságodat és az őszinteségedet.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ismét minden gondolatodat az utazás tölti ki. Csodák, és még sok más az, amire vágysz, ám ebben a helyzetben a csillagok arra figyelmeztetnek, hogy jobban teszed, ha otthon maradsz és hétköznapibb dolgokra tartogatod a forrásaidat. A felfedezésre egyébként alkalmas lehet egy közeli úti cél is, ahol szintén jó kis kalandok várnak!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Fontos döntést kell meghoznod, amellyel kizársz valakit a mostani életedből, legalábbis egy részéből. De ez ne keserítsen el, hiszen mindenki jobban jár így. Ha ez az ember kicsit eltűnik, a családban és a környezetedben is csökkenni fog a stressz, hiszen kevesebb lesz a mindennapi konfliktus. Engedd el őt!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Büszke vagy az intellektuális rugalmasságodra, de a napokban nem igazán fog sikerülni felülkerekedni az előítéleteiden. Meg kell próbálnod kitalálni, hogy mi az, ami miatt ez a helyzet kialakult. A végén megéri. A kedveseddel is nehezebben mennek a mindennapok, ezért jobb, ha a kapcsolatotok előnyeire koncentrálsz.

Halak

II. 20.–III. 20.

Különösen ebben az időszakban válik fontossá, hogy uralkodj magadon, és ne próbálj előrébb lépni szerelmi fronton. Érthető, hogy alig várod a legbensőbb vágyaid, elképzeléseid teljesülését, de most fogd vissza magadat! Ha megpróbálod elsietni a lépéseket, csak tönkreteszel mindent. Szedd össze magad és légy türelmes.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás