RETRO RÁDIÓ

A békét hozza ma el a Mérleg





Ha intrikák folynak a Mérleg környezetében, ma ők azok, akik az ellentéteket elsimíthatják, akik a békét hozzák.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.14.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vidám napot ígérnek a bolygók, társával mégis akadhatnak viták, ha nem bánik vele kellő tapintattal. Vegye észre, ha nincs jó passzban a másik, és ne akkor hozakodjon elő a kényes kérdésekkel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha változtatni akar sorsán, akkor itt az ideje, hogy megtegye a döntő lépéseket. Rengeteg támogatója akadhat, ha pedig magánéleti tervei vannak, a szerencse áll ön mellé, és segíti mindenben.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Komoly tervek fogalmazódnak meg önben mostanság. Kicsit ugyan úgy érezheti, hogy minden tette, akarata akadályokba ütközik, de ez csak azért van így, hogy a helyes irányba terelje önt a sors.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az otthonával, párkapcsolatával összefüggő nehézségek adódhatnak. Ha csak a problémákat látja, akkor eléggé frusztráló lehet ez a helyzet, de ha szeretettel és megértéssel viszonyul a másikhoz, akkor tanulságként is felfoghatja ezt az élethelyzetet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon óvatosabbnak mutatkozik, és jól teszi, hogy visszahúzza az oroszlánkörmeit. Egy konkurenséről, vetélytársáról kiderülhet, hogy erősebb, mint gondolta volna. Ha ügyes, inkább szövetségessé teszi őt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön általában nagyon is reális világlátása, életszemlélete mintha álmodozásba fordulna. Mielőtt döntő lépésre szánná el magát, nagyon alaposan ismerkedjen meg a lehetőségeivel. Semmiképp se dőljön be üres ígéreteknek vagy puszta álmoknak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha intrikák folynak a környezetében, akkor ma ön lehet az, aki az ellentéteket elsimítja, aki a békét hozza. Fontos dolgokat tudhat meg most az ismerőseiről, és a jövőben még hasznos lehet ez a tudás.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jókedvű, és ez a pozitív energia kihat a környezetében élőkre is. Minden, amit ma cselekszik, a közeli jövőben beérik, az elvetett mag jól sarjad, a munka könnyedén megy, az alkotás jól sikerül. Kérjen áldást minden tettére: megkapja!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A másokhoz fűződő viszonya ma változó, hol vadabb, hol pedig igazodó lehet. Családdal és szerelemmel most nem tud igazán foglalkozni, pedig mindkét területen adódnak konfliktusok. Az erő és a vitakészség megmutatása most igazán semmi eredményt sem hoz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma végre igazi csapatembernek bizonyulhat. Igaz, most is, mint mindig, szeret a háttérből irányítani. De ezt ma el is várják öntől, és igénylik is a kollégái, a családtagjai, barátai.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nem hiányzik önből a küzdőszellem, de tudnia kell, hogy a nyílt csatározásoktól ma jobb távol tartania magát. Ha mégis belekényszerül, akkor is inkább mutassa a nagyvonalú és az engedékeny oldalát. Úgy jobban jár.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma csak az érdekli, ami közvetlenül önt érinti. Valóban jól érzi, hogy a mai nap önről kell, hogy szóljon. Most jött el az ideje annak is, hogy a jól megérdemelt babérokat valamilyen tettéért learassa. Sok szeretet árad ön felé.





Ezeket olvastad már?
Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás