RETRO RÁDIÓ

A Kosra rátalálhat egy új szerelem





Van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.26.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Anyagi, szakmai és magánéleti téren is fejlődhet, ha hallgat arra a bizonyos belső hangra. Nem tehet mindent a saját jóérzése ellen. Van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem. Ilyen lehet egy kezdődő kapcsolat is.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ideje lenne végre belátnia, hogy ha ön körül minden változik, átalakul, akkor ön sem állhat többé ellent ennek a változásnak. Sőt: van, aminek végre elébe is kellene mennie. Akkor ön lehetne végre az, aki diktál.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ingerülten kezdi a hetet, mert kicsit unja már a dolgos hétköznapokat. Szeretne valami mást csinálni, de ahhoz még nagyon sok penzumot kell letudnia. A legjobb, ha nem tologatja tovább a nehezét. Még ma vágjon bele! Nem lesz olyan borzasztó!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ön mindig is alapvetően sikerorientált volt, de most aztán tényleg önön múlik, hogy túl tud-e lépni a saját korlátain, vagy megragad egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedje össze minden erejét!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Még alig kezdődött el a hét, máris tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhat ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés ön körül. A tárgyalásokon remekelhet. Ha előadást kell ma tartania, biztos a siker. Tapsot arathat.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Nagyon elkedvetlenítő lehet önnek ez a hétfői munkanap, különösen, ha a nap sem akar kibújni a fellegek mögül. De mihelyt beér a munkahelyére, felvillanyozódik. Új hírek várják, kihívást, új lehetőséget jeleznek a csillagok. Ragadja meg!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Bármennyire lehetetlennek tűnik is, mégis meg kellene kísérelnie a családi viszály elrendezését. Még koránt sincs minden veszve, álljon kicsit pozitívabban a dolgokhoz. Hangolódjon át a szép emlékekben való elmerüléssel.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Úgy érzi, tennie kellene valamit élete megváltoztatásához, de igazából fogalma sincs róla, hogy mit. Tanácsot kérni felesleges, mert csakis magában találhatja meg az igaz utat. Ma lesznek jó felismerései.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A mai napot a családjának szenteli. Igaz, a munka önt is várja, de közben valamilyen családi programot vagy közös befektetést is előkészíthet. Amit ma megtehet ez ügyben, ne halassza holnapra! Holnap drágább lehet már.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Csapnivaló a kedve, nem csoda hát, hogy a munkája is éppoly csapnivalóra sikerülhet. Ha azonban még kora reggel sikerül felhangolnia magát, minden másként alakulhat. A módszere lehet jóga vagy zene.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ha visszás helyzetbe csöppen a munkahelyén, akkor sajnos be kell látnia, hogy csak azt kell épp megennie, amit főzött. Valamilyen szinten ugyanis ön is felelős a kialakult helyzetért. De éppen ezért jóvá is tudja tenni.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma próbára teheti a türelmét egy barátja vagy más, önhöz közel álló személy. Segítséget adni szép dolog, de nem biztos, hogy abban a formában segítünk leginkább, ahogy azt elvárják tőlünk. Néha pedig a nem segítés az igazi segítség!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás