RETRO RÁDIÓ

Nagy változások várnak ma rád!





Kellemes meglepetés várja a munkahelyén a Kost. Lehet, hogy olyasmivel bízzák meg, ami ugródeszka lehet a későbbi előbbre lépéséhez. A magánéletben is változás várható.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.06.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kellemes meglepetés várja a munkahelyén. Lehet, hogy olyasmivel bízzák meg, ami ugródeszka lehet a későbbi előbbre lépéséhez. A magánéletben is változás várható.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A többieknél érdekes ötletei nem hozzák meg azt az eredményt, amire számít. Számoljon tízig, mielőtt véleményt mondana. Különben kiszaladhat a száján egy olyan vélemény, vagy kritika, amivel vérig sérti, akit pedig szeret.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Olyan emberekkel hozza össze a véletlen, a jó sors, akik saját életükkel az ön magánéleti problémáira is követendő példát mutatnak. Tanulni nem szégyen, sőt!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha szerelemre vágyik, most nem kell semmit sem tennie érte, jön az magától is. Pontosabban épp az a jó, ha nem tesz semmit, hanem hagyja, hogy a másik meghódítsa! Éppen a titokzatosságával vonzza a másikat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha az erején felül vállal el megbízásokat, akkor a kirobbanó nagy siker helyett sok apró elismerésmorzsa lesz csak a jutalma. Maradjon a realitás talaján, és ossza be az erejét. Fantáziája meglódul, mert egy izgalmas személy került a látóterébe. A Vénusz új reményeket táplál a szívében.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem panaszkodhat, mert családi életében minden téren kedvezőbben alakulnak a dolgok, mint amire számított. Olyan kérdésekben is sikerül nyugvópontra jutni, amelyek már jó ideje bosszantották.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem ajánlatos vaktában cselekedni, mert sok hibát vét, és nehezen tudja csak korrigálni a mostani tévedéseit. Ha kicsit türelmesebb, könnyen maga mellé állíthatja még azokat is, akik eddig inkább ön ellen dolgoztak. Az a fontos, hogy megértsék, ami önnek evidens!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Terveit csak akkor sikerül megvalósítania, ha egyedül kell megharcolnia az eredményért. Csapatmunkára most alkalmatlan. Az alkalmazkodás a párkapcsolatban sem igazán fog sikerülni, szerencsére a másik türelme most mintha határtalan lenne.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A magabiztosság nem azonos a konok önfejűséggel. Lépjen fel bátran, ha az érdekeinek védelméről van szó, de ne menjen fejjel a falnak, ne támadja a főnökét, csak azért, mert valamiben eltérő a véleményük. Most is nyerő helyzetbe hozhatja magát, ha kész a kompromisszumra.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nyugodt napok helyett feszültségre, hirtelen érkező sürgős megbízásokra számíthat. Ráadásul olyan emberekkel kell tárgyalnia, akik sokkal lassabb fordulatszámon pörögnek, mint ön, és túlzott óvatosságuk egyre inkább idegesíti, fékezi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ahhoz, hogy képviselni tudja saját érdekeit, nem annyira a feletteseivel, mint inkább a közvetlen kollégákkal kell megtalálnia a közös hangot. Ezúttal minden eddiginél jobban kell alkalmazkodni hozzájuk, s ha sikerül, akkor bármit kérhet tőlük.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valakitől olyan ajánlatot kap, ami elgondolkodtatja, hiszen elvben egyetért vele, talán már régóta önben is felvetődött a gondolat. Vonzza a lehetőség, de kicsit fél is tőle, mert nemcsak a munkában, hanem egész jövőjét illetően változtatnia kell.





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás