RETRO RÁDIÓ

A Kos új kihívásokkal szembesül egy váratlan idegen miatt





Nagy kaland előtt állsz, nem feltétlen szerelemre kell gondolni, de egy biztos, az érzés felemelő lesz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.23.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Váratlan kalandba sodródhat egy ismeretlennel. Nem kell feltétlenül szerelemre gondolnia, de az érzés felemelő lesz. Ha pedig romantikus érzéseket táplál iránta, akkor nagyon gyorsan felpörögnek az események.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Tevés-vevés korszakát éli, elborítja a munka, de végre sikerül a társasági életben is a középpontba kerülnie. Sok babért learathat, sok kapcsolatot építhet. Sütkérezzen a sikerben!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénzügyi gondok nyomasztják, egy kecsegtető ajánlat kedvezőnek tűnhet. Otthonában érdemes megvizsgálni a víz- és gázvezetékek állapotát, lehet, hogy kisebb javítással megússza, de készüljön fel a nagyobb felfordulásra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Most képtelen az alakoskodásra, de sokszor még az elvárható udvariasságra is. Ilyen helyzetben legjobb, ha egyedül tevékenykedik, mert társai csak bosszantják, akadályozzák.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Könnyen hatalmába kerítheti az az érzés, hogy a világon mindenkinek szerencséje van, csak önnek nem. Hát ez nagyon nincs így! A bajok megoldásában az első lépés, hogy feltárja gondjait egy bizalmasának. Aki ráébreszti, hogy a megoldás az ön kezében van.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy veszekedősen induló kapcsolatból tartós barátság, hosszas, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet, ha túlteszi magát a kezdeti nehézségeken. Ha útra indul, ne vigyen magával túl sok készpénzt, mert elveszítheti, megkárosíthatják.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygók most megújulásra serkentik minden téren. Nőknél ez gyakran jár a külső megváltoztatásával: talán sikerül végre megtalálni az arcához illő hajszínt, vagy öltözködési stílust, de az is lehet, hogy új férjet, társat...

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Igen sok a dolga, szervez, tervez, remek munkát végez, mindenki tiszteli, becsüli, de talán maga sem veszi észre, hogy a kimerülés határán van. Legalább estefelé lassítson, hogy végre levegőhöz jusson!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bár szerelmi és pénzügyekben még szűkös napokra számíthat, mégis a szerencse kegyeltjének tarthatják önt sokan. Valahogy sikerül mindig jókor jó helyen lennie, bár nem kifejezetten az a helyezkedős típus.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most a szerelmi ügyek okoznak örömet és gondot: bár semmi sem jön könnyen és önzetlenül, mégis megszerezheti a kiérdemelt boldogságot egy kis okoskodással vagy taktikázással. Most muszáj mindent bevetnie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Lássa meg minden veszteségben a lehetőséget is! Ha még mindig gyötrik múltbeli sérelmek, akkor ideje végre kibeszélni egy idősebb, bölcs barátnak, ami fáj. Otthonában pedig szabaduljon meg mindentől, ami bántó emléket hordozhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagy elkötelezettséget vállalt, de ezt nem bánja. Párja ellenkezése azonban felemészti az erőit. A meggyőzés eszköze lehet, ha őt is bevonja valamilyen formában. Ön szeret adakozni, de kapnia is kell viszonzásul.





Ezeket olvastad már?
Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás