RETRO RÁDIÓ

Bika, egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat





Ha ezzel a szíve mélyén is egyetért, akkor jól teszi, ha keresi a találkozást.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.03.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most legyen a helyén az önbizalma: egy egész világot nyerhet vele. Ha ugyanis sikerül elhitetnie mással is, amit magával, akkor megbízzák azzal a feladattal, amiről álmodott, vagy amiről épp álmodni sem mert mindeddig.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíve mélyén is egyetért, akkor jól teszi, ha keresi a találkozást. Ha nem, akkor inkább kerülje messzire. Persze, nem minden önön múlik. A sors is „bedolgozik” az ügybe.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szereti a munkáját? Vagy ez, amit most végez, csupán egy többé-kevésbé kényelmes kényszerpálya? Persze mindenben, az élet minden területén meg lehet találni a nemesebb célt, és önnek nagy igénye is van erre. Ma ezen gondolkozik, és nem is eredménytelenül, értékes felismerései lesznek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Merkúr már végre előrehalad. Használja ki a mai nap tettrekészségét arra, hogy elvégzi azokat a feladatait, amikben megakadt, vagy amikhez kevésbé fűlt a foga az utóbbi időben. Ez a napja teli van tűzzel, ma minden könnyebben megy. A munkahely is kedvesebb.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősével történhet ma. Ne bújjon ki a találkozás alól, a végén kedvére lehet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehéz megjósolni, hogyan fog ma hatni önre a munkahelyi hangulat. Valami változás készülődik, ami egyaránt lehet kedvező, vagy kedvezőtlen is önre nézve. Egy biztos: mindenképpen zavarba ejtő lesz. De átveheti az irányítást az előre haladó Merkúrnak köszönhetően.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valóban a látszatok világában élünk, ahol a legfontosabb nem az, hogy ki ön, hanem hogy minek látszik. Azonban ez akadály is lehet: különösen az intim kapcsolatokban. Ott nagyon nehéz folyton megjátszani magát. Ne is tegye, mutassa meg a legbelsőbb érzéseit!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne ijedjen meg attól, hogyha egy különleges, eddig nem ismert feladatot kap ma. Végre felfedezheti önnön határait, hogy mire képes, milyen rejtett tartalékai vannak. Meg fog lepődni maga is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most hozzákezdhet valamihez, amit már régóta forgatott a fejében. Ne siesse el, az élvezet annál nagyobb, minél tovább húzza a megvalósulást. Élvezzen minden percet, melyet az örömben tölthet el!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma könnyen belelkesedik valami ügyért, és sokat tehet azért is, hogy a közössége életét valamiben előmozdítsa. Ezt értékelni fogják a főnökei is, és akár azonnal jutalmazhatják is: kinevezéssel, megbízással, vállveregetéssel.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Azzal hitegeti magát, hogy ön állandóságra vágyik, holott minden mozog és változik ön körül. Ha bizonytalan, akkor kérdezze meg a barátait, hogy merre is lépjen tovább. A sors most lehetőséget kínál, csak észre kell vennie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Néha szüksége van a csendre és a nyugalomra: ez a mai nap különösen ilyen lehet. Ön kimerült, mert hétvégén sem sikerült kipihenni magát. A töltődésre csak akkor van esélye, ha legalább egy órát teljesen önmagának tud szánni.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás