Kos
III. 21.–IV. 20.
Gyűjtsd össze a bátorságodat és az erődet, hiszen egy meglehetősen mozgalmas hét áll előtted. Le kell küzdened a tehetetlenség és az apátia érzését, és az eredmények nem fognak sokáig váratni magukra. A szerelmed megpróbál a legjobb tudása szerint támogatni, ezért ne követelj tőle erején felül semmit! Légy hálás a segítségéért és az együttműködéséért!

Bika
IV. 21.–V. 20.
Hiába kísérted Fortunát, ebben a hónapban nem igazán áll melléd a szerencse, ezért hagyd a különféle pénzről szóló játékokat. Az idegeskedést, a konfliktusokat is igyekezz távol tartani magadtól, azonban a tapintosságod jó, ha megmarad. Ha lehet, most ne akarj kitünni a tömegből, hidd el: így is le tudod majd aratni a munkád gyümölcsét!

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Könnyen futó kalandokba keveredhetsz, ám emiatt elveszítheted a fejedet, és olyan hibákat követhetsz el, amelyek bajba kevernek. A kreatív éned szinte szárnyalni fog, elárasztanak az új ötletek és tervek, csak bele ne fulladj ebbe a sok tennivalóba. Jegyezd fel a valóban használható, különlegesebb ötleteidet, hogy később átültethesd őket a való életbe.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Valóra válhatnak a régi terveid és ez szárnyakat ad erre a hétre is. A munkahelyi események meglehetősen kiszámíthatatlanok lesznek, de általában a te javadra. A rengeteg munka miatt kevés időd jut a magánéletre, ezért amikor csak tudsz, légy a családoddal, a kedveseddel, hidd el: nem fogod megbánni. Cserébe csodálatos pillanatokat kapsz majd.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A lelkiismeretes munkád kezdi meghozni a gyümölcsét, a tekintélyed soha nem látott magas szinten van. Sokan kérnek tanácsot tőled és szívesen veszik a magyarázataidat. Otthon viszont úgy érzed, hogy alábecsülnek, családi konfliktusok sem kizártak. Igyekezz, hogy ne adj okot a féltékenységre. A kedveseddel töltsetek el együtt valahol egy pár napot, és a sérelmek elmúlnak.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Meglehetősen nehéz hét vár rád, ezért mérd fel reálisan a képességeidet. Céljaid eléréséhez több erőfeszítésre és innovatív megközelítésekre lesz szükség. Szerdán nagy a veszélye a munkahelyi konfliktusoknak. Csütörtökön szükség esetén számíthatsz a barátok segítségére. Pénteken egy váratlan találkozás vár rád valakivel a múltadból.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Aktív heted lesz, gyors reakciók és döntések várnak rád, de sikerül minden, és feljebb léphetsz a karrierlétrán. A magánéletedben képes leszel megbirkózni a régi, felgyülemlett problémákkal, amelyek már régóta foglalkoztatnak. Most megtalálod a legjobb kiutat a nehézségekből. A hétvégéket töltsd a természetben, kellemes társaságban.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Igyekezz kevesebb kritikával illetni a kedvesedet és a felé irányuló követeléseidet is mérsékeld, mert ha így folytatod, elveszítheted. Persze ha ezt szeretnéd, akkor jó úton jársz. A csillagok mindkettőtök érdekében azt tanácsolják, hogy próbáld meg rendezni az érzéseidet. Reálisan gondolj a jövődre és a kedveseddel fennálló kétértelmű kapcsolatodra.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Ha érzel némi elhidegülést a kapcsolatodban, az nem véletlenül van. Előfordulhat, hogy feltűnt egy riválisod. Próbáld meg óvatosan kideríteni a részleteket, anélkül, hogy megvádolnád a szerelmedet. Ha beigazolódik a gyanúd, akkor elgondolkodhatsz, hogy mit is szeretnél a továbbiakban: küzdeni vagy elengedni a másik kezét. Ne alázd meg saját magadat!

Bak
XII. 22.–I. 20.
Igyekezz ezen a héten úgy beosztani az idődet, hogy a pihenésre is jusson idő, mert lassan kimerülsz. A nyár olyan gyorsan eltelik, hogy észre sem veszed majd. Feledd el a tétovázást és a töprengést, ha döntéseket várnak tőled. A hétvégén próbáld meg elkerülni a veszekedéseket, vitákat, mert a kedvesed orrol rád. Ejött az idő, amikor valami újat kell hozzáadnod a kapcsolathoz.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Nehéz lesz a hét eleje, ezért kerüld a konfliktusokat és a magad túlhajszolását. A hét közepétől azonban elönt az energia és nem állíthat meg senki és semmi, ha úgy akarod. Változások várnak rád, amelyektől nem kell félni, csak bízz magadban és támaszkodj a tudásodra, a kitartásodra! Ingatlannal kapcsolatos ügyekben jó hírek, ajánlatok jöhetnek.

Halak
II. 20.–III. 20.
Ragadd meg a szerencse pillanatát, és próbáld megőrizni! Dolgoznod kell a sikerért, de most egy fontos időszak jött el a karrieredben. A magánéletben félreértések sorozata jöhet, ezért elgondolkodsz azon, hogy lehet, nem az a személy van melletted, akire szükséged van. A csillagok azt tanácsolják, hogy kicsit legyetek távol egymástól, és megkapjátok a válaszokat.