2022. január 25.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A retrográd Merkúr visszalép a Bak jegyébe, ami érdekes helyzeteket teremt. Talán van valami, amivel újból meg kell birkóznia, immár véglegesen. Tegyen valóban pontot a végre magában!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sorsfordulatot hozhat a Bika jegyűek életébe a mai nap. Végre komoly elhatározásra jut a sorsát illetően: már nem hagyja, hogy az események puszta sodra vigye, kezébe veszi a dolgait. Erre most már a társa is felfigyel.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr visszalép a Bak jegyébe, ami nagy határozottságot ad önnek. Most mintha megacéloznák akaraterejét is, könnyebben véghez viszi terveit magánéleti és munkahelyi vonalon egyaránt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy váratlan esemény borítja fel a mai napra tervezett dolgait. Ne keseredjen el, a hatás nem lesz olyan borzasztó, mint amilyenre első ijedtségében gondol. Ha megőrzi a hidegvérét, még jól is elsülhet a dolog.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerelmi életében váratlan fordulat következhet be. Bármi történik is azonban, vegye figyelembe, hogy ön is okozója a történteknek. Legyen az jó, vagy rossz. És minden jóra fordítható, ha képes egy magasabb szemléletet elsajátítani.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha valami jó elképzelése van, ön sohasem engedi magát befolyásolni, hogy azt végre ne hajtsa. A szerencse is az ön malmára hajthatja a vizet ma, mert ötleteihez támogatót is találhat. Használja ki a mai nap kedvező csillagállásait, főként a Bak–Merkúr erejét!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Olyan dolgokon is képes felhúzni magát, amiken, más napokon simán felül tudott emelkedni. Nem kellene ennyire elragadtatnia magát. Az sem ártana, ha kevesebb kávét és kólát inna. Az izgatószerek ma különösen megártanak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ontja ma magából a jobbnál jobb ötleteket. Tele van tervekkel, új reményekkel. Miért van az, hogy ez a zseniális oldala csak akkor tör elő önből, mikor már valami vész fenyegeti? Szereti a határhelyzeteket. De jól reagál rájuk.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma tele van tetterővel és energiával: végre úgy érezheti, valamiképp kezébe tudja venni a sorsát. A gyakorlatias eredményeken túl azonban kellene még valamivel foglalkoznia. Hogy mi az, azt az álma súgja meg ma éjjel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hajlamos lehet arra, hogy a rossz gondolatokba beleélje magát, és azok úrrá legyenek a lelkén. Ez pedig egy szinte megállíthatatlan folyamatot gerjesztenek. Fordítsa meg ezt – van hozzá ereje!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy régi, lezáratlan ügye kerülhet előtérbe, ami kellemetlen perceket okozhat most önnek. Úgy látszik, most van az ideje annak, hogy megoldja, amit akkor elmulasztott. Ha ma lenyeli a keserű pirulát, nem lesz több gondja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Azt tartja a régi mondás, hogy a legjobb védekezés a támadás. Most mégsem javasolt, hogy így tegyen. Ha most a felesleges hadakozást választja, több bajt hoz a fejére, mintha az öntől megszokott módon kompromisszumot keresne.