RETRO RÁDIÓ

Vigyázat a munkahelyi flörtökkel! Ezt ígérik mára a csillagok





Jó lesz odafigyelni arra, hogy kivel kacérkodik a Skorpió.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.27.
horoszkóp

2022. január 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Jupiter fényszöge a mai napon igen erőteljesen hat . Magabiztosabbá, derűssé és optimistává teszi, ugyanakkor viszont a szokottnál is hajlamosabb lehet a meggondolatlan viselkedésre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A lelki békéje több mint irigylésre méltó. Kivéve persze, ha nem csak a felszínen mutatja magát nyugodtnak. Ha azonban a mélyben már túl sok érzés kavarog, akkor engedje ki őket magából!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Több helyen, több embernek kellhet ma megfelelnie, ami még az ön mozgékony természetét is próbára teheti. Estére azonban annál büszkébb lehet magára, ha menni fog. Semmi sem lehetetlen, keressen alkalmat a megvalósításra!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Jupiter fényszöge kiáradóvá teszi az érzéseit. Akár egy angyal, segít mindenkinek, nem tudja és nem is akarja visszafogni az érzéseit a szerettei irányába. Arra kell csak figyelnie, hogy érzékenyebb a szokásosnál és talán túlságosan álmodozó is a mai napon.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Anyagi gondok aggasztják, és ráadásul úgy érzi, hogy minden terhet önnek kell hordoznia a vállán. Ha azonban senkivel nem osztja meg ezeket a gondolatait, akkor ez nem is fog megváltozni. Ideje lenne kimondania, hogy mi hol fáj!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Komoly kihívás elé állítják önt a csillagok. Ám éppen ennek a kihívásnak köszönheti, hogy sikerül rájönnie valamire, vagy felfedeznie magában egy rejtett képességét, tulajdonságát. De ne akarjon mindent egyszerre!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy látja, hogy egyedül képtelen a boldogulásra. Azonban mégis néha szüksége van a magányra, hogy magára találjon. Néha meg a másféle emberek társaságára. Hogy más szemekben pillantsa meg énjét. Így felfedezheti egy új oldalát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon nehezére eshet ma a felkelés, és ráadásul a napja is hosszabbra nyúlhat, mint azt eredetileg eltervezte. Szerencsés esetben nem csak a munka miatt. Lehet, hogy ma inkább szerelemből túlórázik? Óvatosan a munkahelyi flörtökkel!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Amit ma elhatároz, azt nagy eséllyel meg is tudja valósítani! A mai nap kedvező fényszögei azt jelzik, hogy különösen a hosszú távú terveket illetően lehet szerencséje. Gondolkozzon távlatokban, ne akadjon el a részletekben!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nehezére esik ma a másoknak való megfelelés, ezért, ha teheti, inkább magányosan tevékenykedjen. Ha azonban nem kerülheti el, hogy emberekkel kapcsolatba kerüljön, vértezze fel magát a rosszakarat ellen. Kerülje a veszekedést!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma könnyen keveredhet összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban keresztbe is tett az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus önök között. Most napvilágra kerül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Akármilyen problémája is van, ön ma az égiek kegyéből megoldást találhat rá. A munkahelyén és a családjában is számíthatnak önre. De ne essen abba a hibába, hogy akkor is segít, ha nem kérik…





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás