RETRO RÁDIÓ

Előttünk nincs titok: érzelmesebb vagy az átlagnál?





Vannak, akik ügyesen titkolják érzéseiket, míg másoknak minden az arcára van írva. Horoszkópod alapján kiderül, te melyik típusba tartozol.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.08.
érzelmi intelligencia

Minden csillagjegyet jellemez egy sajátos érzelemkifejezési mód, lássuk, te mit mutatsz meg magadból. Könnyű megbántani, netán még a sértések felett is átsiklasz?

Fotó: Shutterstock

Ha érzelmi intelligenciáról van szó, a Kos az élen jár. Általában megőrzi hidegvérét, és amikor összeszedte magát, mindent alaposan átgondolt, akkor kezd el beszélni arról, ami benne zajlik. Időnként izgatott vagy dühös lehet, de érzelmi kitöréseket ritkán produkál.

A makacs Bika nehezen birkózik meg az érzelmekkel. Ha valami mélyen érinti, az meg is látszik rajta. Sikít vagy sír? Bármelyik megtörténhet, ha megsérül.

Az Ikrek eltitkolja valódi érzéseit, közösségi oldalain sem enged betekintést az igazi életébe. Ha haragszik rád, arról sem fogsz tudni.

A Rák nem tudja elrejteni érzelmeit, arckifejezése és viselkedése árulkodó. Mivel hazudni sem tud, még egy-egy füllentéssel is többet leplez le magáról, mint amennyit el szeretett volna árulni. Őszinte és sebezhető csillagjegy.

Az Oroszlán saját erősségének tekinti, hogy kimutatja érzéseit. Nem titkolózik, elmondja, ha bántja valami, ettől tud hiteles maradni.

A Szűz annyira el van foglalva az életével, hogy nem érzi szükségét az érzelmek kimutatásának. Eleinte igyekszik elnyomni a problémákat, aztán meg is feledkezik róluk.

A Mérleg hidegnek és sebezhetetlennek tűnhet – legalábbis ezt akarja elhitetni veled. Annak ellenére, hogy nem mutatja ki, igazán érzelmes, sőt gyakran túlgondolja a dolgokat.

A Skorpió elrejti legmélyebb érzéseit, a sebezhetőséget gyengeségként értékeli. Maszk mögé bújik, hogy mindig kemény külsőt mutathasson.

A Nyilas nyitott személyiség, számára az érzékenység kimutatása egy lehetőség a fejlődésre. Gyakorlatiasan közelíti meg a problémát, őszinte, de a bizalmába kell férkőzni, hogy közel engedjen magához.

A Bak nem hajlandó a megérzéseire hagyatkozni. Ha tudatosítja is magában, hogy miért érzi például rosszul magát, akkor sem beszél erről másoknak.

A Vízöntő barátságos és kedves, de megőrzi titkait. Legközelebbi barátainak sem adja ki magát teljesen, csak szelektív információkat várhatsz tőle.

A Halak jól tud uralkodni érzelmein. Ezek egy részét megtartja magának, de ha valami felzaklatja, nyitottabbá válik. Intuitív típus, néha nehezen tesz különbséget mások és a saját érzései között.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás