2021. november 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Úgy látszik, az élet ismétli magát. Valaki megint figyelmezteti a tévedésére vagy a hibáira, ön pedig megsértődik, ahelyett, hogy megfogadná a hallottakat, és változtatna. Most ugyanis a változásból sokat profitálhatna.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hajlamos lehet ma mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az akadályok legyőzésében.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár ön nem az a nagyon érzelmes fajta, most mégis különösen hangsúlyossá válnak az érzelmi kötődések az életében. Pozitív, segítőkész barátokra van szüksége, akikkel jól érzi magát, és akik lelkileg is felemelik ezekben az eseménydús időkben. Ma rájuk találhat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán megsértett valakit, akarva, vagy akaratlanul. Ha nem akar tartós ellenségeskedést, akkor jól teszi, ha megköveti az illetőt. Egy kicsit kínos magyarázkodással nagy bajtól, elmérgesedő haragtól kímélheti meg magát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Fontos fordulópontot remél egy fontos személlyel való találkozástól. Ha ez még nem történt meg rögtön, azért ne keseredjen el. Van úgy, hogy a változás csak évek múltán teljesedik be. Az idő ebben az esetben egyszerűen nem fontos.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szerencsével talán kicsit hadilábon áll. Úgy érezheti, túlterhelt és stresszes az élete, és csak kevés az eredménye a tetteinek. Pedig a szerencse egyáltalán nem hagyta el. Talán épp ma bukkan fel egy nagyon vonzó ember képében a másik nemből.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szingli, akkor a társ hiánya miatti fájdalom csak azért bántja, hogy végre tegyen is ellene valamit. Ne csak magában szomorkodjon! Az első lépés talán az lehet, hogy próbálja meg elképzelni, kire is vágyik. Könnyen lehet, hogy hamarosan bevonzza az életébe.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma is, mint általában, jobb, ha nem támaszkodik másra, csak a saját erejére. A problémák megoldása, ahogy azt a többség tenné, önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő. A párja ön mellett áll, támaszkodjon a szeretetére!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az észszerű megfontolásoknál ma sokkal jobb vezérlője lehet az érzés. Ha bizonytalan valamiben, hagyatkozzon a megérzéseire. Az megmutatja önnek azt is, ami a racionalitás számára láthatatlan.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az elmúlt napokban talán feszültségét kivetítette a környezetére. Legyen a mai nap a kedvességé, az engesztelésé. Főzzön valami finomat a szeretteinek, barátainak, vagy találjon ki valami különlegeset, ami önt is jókedvre hangolja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma képes a végtelenségig elemezgetni egy szituációt, analizálni egy tényt, vagy lehetőséget. Ezzel a többiek agyára megy, hacsak ön nem kutató, vagy tudós valamilyen komoly szakterületen. Próbáljon meg egy kicsit ellazulni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma a szokottnál is érzékenyebb, bizonytalanabbnak érezheti magát az átlagosnál is, kapaszkodókat keres. Emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban.