RETRO RÁDIÓ

Nagy sikere lesz az ellenkező neműek körében, de azért óvatosan





Flörtöket, sikereket ígérnek mára a csillagok. Azonban több csillagjegy szülöttét nyugalomra intik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.10.
csillagok horoszkóp

Szeptember 10.

Kos

III. 21.-IV. 19.

Ma végre rájön, hogy mi lehet a mostanában kialakult, kedvezőtlen helyzetből a kiút. Különösen nagy sikerre számíthat ez ellenkező neműek körében, ami egészen felvillanyozza, ám arra figyeljen, nehogy túl pökhendinek, arrogánsnak tűnjön.

Bika

IV. 20.–V. 20.

Energikussága továbbra is irigylésre méltó. Óriási türelemre lesz viszont szüksége a napirendre kerülő kérdések megoldásában, különösen annak fényében, hogy ön bármit tesz, nagy ráhatása nem lesz a dolgokra. Romantikus énjét este vegye elő.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Rejtélyesnek tűnhet a közeli hozzátartozói számára a kiszámíthatatlansága miatt. A szavai és a tettei sehogy sem akarnak egyezni, ha nem figyel, könnyen elveszítheti a szavahihetőségét. Ha szerepet szeretne játszani, tegye azt hihetőbben.

Rák

VI: 22.–VII. 22.

Minden tette azt mutatja, hogy óriási a fejlődés iránti vágya az élet minden területén. Ez a külsején is meglátszik. A mai nap kedvez azoknak is, akik nehéz kapcsolatokat akarnak a hátuk mögött hagyni vagy elhúzódó ingatlanügyekre pontot tenni.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Kedvező alkalom az önálló tevékenységekre, az önképzésre, információéhségének csillapítására. A személyes életében most egyedül ön képes tenni azért, hogy béke és elégedettség honoljon a családon belül. Egy kis sport mindig jól jön.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Találkozzon a barátaival, egy jó kis beszélgetés feldobja az estéjét. Fiatalabbaknál aktívabbá válhat a romantikus élet: rengeteg kísértés veszi őket körül a napokban. A régebbi kapcsolatban élők úgy érezhetik: túl sok a rutin.

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Teljes mértékben számíthat ma az üzleti sikerekre. Sokan túl érzékennyé válhatnak viszont a Mérlegek közül és ez a furcsa, akár romantikusnak is mondható hangulat megakadályozza őket abban, hogy esetleg sokat dolgozzanak.

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

Bár szeretné, nehezen tudja kikerülni a kommunikációt a környezetével. Ma befelé képes csak figyelni, mert úgy érzi, néha nehéz elviselni az értelmetlenül élvezeteket hajhászó, mindent kihasználó emberek társaságát.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Fegyelmezettnek és összeszedettnek kell lennie, és ha ez sikerül, úgy nagyszerű munkát végezhet. Saját magára nem marad ideje, hiszen a kötelesség és a család minden energiáját kiveszik. Jobb, ha az üzleti tárgyalásait reggelre teszi.

Bak

XII. 22.–I 19.

Aggodalmaskodással és szorongással telik a napja egy közeli hozzátartozója miatt. Zárja ki a mai menüjéből a húst, cserélje zöldségre. Hiába gondolkodik sokat a helyzet miértjén, egyelőre nem érkezik a megoldás. Engedje el az idegeskedést.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

Fontos változások jönnek, ezzel együtt pedig több váratlan, kellemetlen hír érkezik. Mai gondolatai túlzottan is rendezettek és tiszták lesznek, beszéde pedig világos és meggyőző. Vigyázzon a lejárt ételekkel és közlekedjen óvatosan!

Halak

II. 19.–III. 20.

Határozott lépéseket kell tennie, végre változtathatna a helyzetén, de az ösztönei türelemre intik, még ha ez meg is rémiszti önt. Rokonaival és közeli hozzátartozóival kissé leereszkedően fog viselkedni, ami később megbosszulhatja magát.

Szeptember 11.

Kos

III. 21.-IV. 19.

Kifejezetten aktív napja lesz, telis-tele üzleti megbeszélésekkel. Aktuálissá válik a jövedelem felosztása, az adók és különféle vámok befizetése. Nem várnak nehéz döntések önre, ám ezeket is vegye komolyan, mert hasznosak lesznek hosszútávon.

Bika

IV. 20.–V. 20.

Hatványozottan nagyobb eséllyel tud ma hibázni bármiben, mint máskor, ezért legyen éber! A számok és a dátumok ma különösen nagy jelentőséggel bírnak. Magánélete miatt nyugtalan, partnere titokzatos viselkedése sok kérdést vet fel önben.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Erkölcsi és anyagi támogatásra lesz szüksége azon partnereitől, akik az utóbbi időben szerencsésebbek voltak az üzleti életben, de ez ne feszélyezze. Kölcsön kenyér visszajár. Képességeit értékelik a többiek, hiszen ért a munkájához.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Szokásához híven ma is alapos és megfontolt lesz, amikor el kell majd mondania a véleményét egy adott kérdésben. Igazán mozgalmas napot ígérnek a csillagok, kell az erőnlét, mert úgy érzi, semmire sem marad ideje, kevés a nap 24 órája.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Hibákat követhet el a nyilvános megnyilatkozásaiban, ezért alaposan gondolja át az észérveket, amelyekkel meg szeretné győzni a hallgatóságát. Nem számíthat segítségre az eddigi partnereitől. Az új együttműködések sikerrel kecsegtetnek.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Sikereket érhet el, ha a mai napon valamilyen önhöz illő megméretésen vagy művészi vénát igénylő foglalkozáso vesz részt. Egész délután valamilyen jóleső elégedettség áramlik önben. A csillagok állása most is a kitartó embereknek kedvez.

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Szánja rá magát és vegye fel a rég nem látott barátaival a kapcsolatot. Ha esetleg össze is veszett néhányukkal korábban, tegye félre az ellenérzéseit és hívja meg őket magához egy jó kis beszélgetésre, borozásra. Fordítson nagyobb figyelmet az egészségére.

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

Otthoni tevékenységek töltik ki a napját, amelyeket már rég szeretett volna elvégezni, de nem volt rájuk ideje. Felújítások, szépítgetések - ezek mind fontosak. Egy fontos kérdés az ön részvétele nélkül oldódik meg.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

A mai nap nem igazán kedvez hivatalos ügyek intézésének. Úgy érzi, a hatóság emberei arra vannak csak, hogy meggátolják mindenben. Ne tegyen meggondolatlan ígéreteket. Néhány ismerőse megkeresi, mert tanácsot szeretnének kérni. Legyen velük megértő.

Bak

XII. 22.–I 19.

Életereje és kreativitása mintha csökkent volna az utóbbi időben. A hazugságok csak hátráltatják a fejlődésben és bonyodalmakat okoznak. A szellemi munkát végzők ma kiváló szerződéseket köthetnek, amelyek elősegítik a tudományos jellegű tevékenységüket.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

Az egyedülállók sikeres randevún vehetnek részt egy olyan partner oldalán, aki valóban megérdemli a figyelmet. Az este kiváló kulturális rendezvényeken telik el. Akinek már van társa, az koncentráljon a békülésre, legyen hálás a sorsáért.

Halak

II. 19.–III. 20.

Kissé eltávolodik a megszokott, mindennapos feladataitól, a rokonaitól és a barátaitól is. Sok változás, találkozás jellemzi a közeljövőjét, amelyek miatt úgy érzi majd: egy érzelmi hullámvasúton ül, hol sírni, hol nevetni támad kedve.





Ezeket olvastad már?
Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás