RETRO RÁDIÓ

Pikáns horoszkóp, így alakul a szexuális életed novemberben





Bár halloween már elmúlt, az év utolsó előtti hónapja még mindig tele van trükkökkel és finomságokkal. Lássuk, rád mi vár!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.22.
Szerelmi élet

Az esős, hideg november miatt csökkent a szexuális vágyad? Netán a hűvös idő sarkall igazán összebújásra? Horoszkópod elárulja, mit tartogat még ez a hónap számodra.

Fotó: Shutterstock

A Kost a hónap végén elkapja a vágy, hogy kilépjen a megszokott rutinból. Ha van párod, szervezz egy utazást kedveseddel. Ha szingli vagy, próbálj ki újdonságokat, hogy hasonló gondolkodású párt találhass. Akárhogy is, hamarosan lángra lobban köztetek a kémia!

A kapcsolatban élő Bika könnyen talál közös célokat kedvesével. Ha egyedül vagy, akkor most könnyebben találkozhatsz potenciális partnereddel. Az intimitás az ajtón kopogtat, ebben a hónapban a mély, tartalmas együttlét kialakítása lesz fontos számodra.

Az Ikreket novemberben fűti a szexuális vágy. Érzelmileg is kielégítő kapcsolatra vágyik, ami az év végére meg is valósulhat. Itt a lehetőség, hogy valóra váltsa legmerészebb vágyait!

A Rák készen áll arra, hogy új hangot adjon szerelmi életének. Nem szabad visszariadni a közvetlenségtől és őszinteségtől, ez akár a gyermekvállalás időszaka is lehet. A jegy egyedülálló szülöttjeinek varázslatos randevúban lesz részük.

Az Oroszlán megtalálja az egyensúlyt kapcsolatában, közelebb kerül kedveséhez. Ha egyedülálló vagy, ebben a hónapban mágnesként vonzod majd az embereket. Szexuális életed lendületet kap, a kreativitásnak csak te szabhatsz határokat.

A Szűz hamarosan jelet kap, hogy ne csak a munkájával foglalkozzon. Itt az ideje az élvezetre koncentrálni, a fantáziát valósággá váltani. Novemberben kacér leszel, készen arra, hogy felrázd a rutinodat.

A Mérleg hamarosan megvilágosodik annak kapcsán, hogy mire van szüksége érzelmileg és fizikailag. Remek időszak ez, amikor elönt a biztonságérzet a hálószobában és azon kívül is.

A Skorpió felélénkül novemberben. Ha kapcsolatban élsz, akkor most szeretnél előrelépni, szingliként pedig fellobban a szikra. Azért ne felejtsd el levenni a lábad a gázról, hagyd, hogy a pillanat vezessen.

A Nyilas megfiatalodik, álmai és vágyai különösen intenzívek lesznek. Most könnyebben nyílsz meg, ezt használd ki a hálószobában is: mondd el partnerednek, hogy mire van szükséged, próbáljatok ki néhány játékszert is.

A Bak most ébred rá, hogy megérdemli mindazt, amiről eddig csak álmodozott. Úgy érzed majd, hogy kiszabadulsz a saját magad által szabott határok közül, valóra váltod legtüzesebb vágyaidat.

A Vízöntő egyre titokzatosabbá válik, a szokásosnál is jobban szeretné megtartani magának érzéseit. Úgy érzi, ez az az időszak, amikor több energiát kell fordítani érzelmei ápolására. Ha nem is nyílik meg könnyen, egy forró aktus azért elcsavarja a fejét.

A Halak közelebb kerül álmai megvalósításához. Érdemes kiruccannod kedveseddel, hogy közösen vehessetek részt valami újban. Ha egyedülálló vagy, érdemes most ismerkedni, a kezdeti randizgatás még komolyra fordulhat.





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás